ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανελλήνιες 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα για ενημέρωση μέσω SMS σχετικά με τα αποτελέσματα

Τα υπουργεία Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοίνωσαν ότι από σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου, είναι ξανά διαθέσιμη η πλατφόρμα smsresults.minedu.gov.gr.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Τρίτη 25 Ιουνίου. Η είσοδος στην υπηρεσία πραγματοποιείται με τα στοιχεία συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Συγκεκριμένα, απαιτείται ο οκταψήφιος Κωδικός Υποψηφίου και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, καθώς επίσης και το κινητό τηλέφωνο του υποψηφίου.

Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι θα μπορούν να επιβεβαιώσουν τον αριθμό του κινητού τους ή να τον τροποποιήσουν. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτείται η εισαγωγή μοναδικού κωδικού (One Time Password) που θα αποσταλεί στο κινητό που δηλώθηκε κατά την εγγραφή στην υπηρεσία.

Υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία λειτουργεί συμπληρωματικά με τα γνωστά από τα προηγούμενα χρόνια μέσα ενημέρωσης. Όλοι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα τους από την online εφαρμογή του ΥΠΑΙΘΑ στη διεύθυνση: https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά και μέσω των καταλόγων που θα αναρτηθούν στις σχολικές μονάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εντυπωσιακή και καταχειροκροτούμενη η συμμετοχή του συλλόγου : ‘Αρματωμένοι Μωραΐτες 

AGGELOS DRITSAS

Βρέθηκε νεκρός στο Παράλιο Άστρος με τα ρούχα στεγνά

AGGELOS DRITSAS

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

AGGELOS DRITSAS

Έρχονται από τον Ιούνιο τα self test για τον καρκίνο του παχέος εντέρου!

AGGELOS DRITSAS

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Κάλεσμα σε όλους να διασκεδάσουν με το Λυγουριάτικο BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Σακελλαροπούλου: Το Σύνταγμα της Επιδαύρου αποτυπώνει τη βούληση των Ελλήνων για πολιτική κυριαρχία και ελευθερία

AGGELOS DRITSAS

“Έλσα – Περιπέτεια στο μαγεμένο δάσος”: Παιδική θεατρική παράσταση στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Ξεκίνησε το 1o Οδοιπορικό της Λέσχης Φίλων Μοτοσυκλέτας Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Δυο ανήλικους και τους γονείς τους συνέλαβε η αστυνομία στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Οσίου Παϊσίου στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ο Πρόεδρος Λευτέρης Παπαδάκης και το Διοικητικό συμβούλιο, είναι συντετριμμένοι

AGGELOS DRITSAS