ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

Σε κλίμα σύσσωμο και σύμψυχο σήμερα στις 22/01/25 κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου μας στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΠΑΛ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ.

Παραμένοντας πιστοί στις αξίες και τις αρχές που χάραξαν οι ιδρυθέντες του συλλόγου μας οι οποίες είναι η σύμμετρος και αρμονική ανάπτυξη των σωματικών και ψυχικών δυνάμεων και δεξιοτήτων των μελών, συνδυαζόμενες με την δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων διά της Γυμναστικής και Αγωνιστικής, συνεχίζουμε αυτό το δεινό έργο με όλες τις δυνάμεις μας αγαθοεργώντας υπέρ της νεολαίας του τόπου μας.

Με χαρά μας αντικρύσαμε ότι ο χώρος γέμισε με πολλούς από τους παιδοαθλητές μας συνοδευόμενοι από τους γονείς τους , με αθλητές της αντρικής ομάδας μας , όλους τους προπονητές μας ,αλλά και πλείστοι εκ των αιρετών της τοπικής κοινωνίας δώσανε το παρών τιμώντας μας , δείχνοντας έτσι την στήριξη τους στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλουμε ως ασκεπής σύλλογος ακόμα!

Ευχές για μία ευοίωνη αθλητική χρονιά με πολλές επιτυχίες από τους παρευρισκόμενους εισπράξαμε, τονίστηκαν τα οφέλη που απορρέουν από τον αθλητισμό και ο Δήμαρχος της Ερμιονίδας κ. Γεωργόπουλος Ιωάννης μας μεταβίβασε την υπόσχεση που δόθηκε από τον Περιφερειάρχη κ Πτωχό Δημήτρη ότι τον φετινό Ιούνιο θα δοθεί προς δημοπράτηση το Κλειστό Γυμναστήριο “Κων/νος Δημότσης ή Έλληνας το οποίο θα είναι και η στέγη μας .

Η τυχερή της εκδήλωσης ήταν η μικρή Ιζαμπέλα από το Τμήμα Μπάσκετ Μίνι Κοριτσιών που βρήκε το φλουρί κερδίζοντας και μία δώρο επιταγή χορηγία του καταστήματος FOCUS SPORTS και Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ.

Ευχαριστούμε πολύ τον Πάτερ Πολυχρόνη για τις ευχές που μας διάβασε ,το ζαχαροπλαστείο Παραδοσιακό για την ευγενή χορηγία της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το κατάστημα αθλητικών ειδών FOCUS SPORTS για την δωροεπιταγή, καθώς επίσης και την εταιρεία

Σ.Σ. ΔΕΔΕΣ για τους χυμούς και τα εδέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ναύπλιο: Δήλωση του Κωνσταντίνου Μάκαρη για την κατάθεση του ψηφοδελτίου

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα για την παραβατικότητα των ανηλίκων στο διαδίκτυο

AGGELOS DRITSAS

Νερό: Πηγή ζωής ΒΙΝΤΕΟ DRONE : Α’ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΛΕΡΝΗΣ – ΤΟΕΒ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ – ΑΡΓΟΥΣ 

AGGELOS DRITSAS

Θανατηφόρο τροχαίο: Σύγκρουση τριών ΙΧ στην παραλιακή Νέας Κίου-Ναυπλίου BINTEO REPORTAZ

AGGELOS DRITSAS

Φιλαρμονική στη Φρέγκαινα ;

AGGELOS DRITSAS

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

AGGELOS DRITSAS

Λιμενικό: Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης εκατοντάδων μεταναστών νότια της Γαύδου

AGGELOS DRITSAS

Προκήρυξη αγώνα Artemisio Mountain Running 2025

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ LIVE : Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου από το Αυτοδιοίκηση.tv

AGGELOS DRITSAS

“Χωρίς χάρτη” στην πανέμορφη Ερμιονίδα (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή εκδήλωση

AGGELOS DRITSAS