ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτο κουδούνι σήμερα για τους μαθητές της Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα

Πρώτο κουδούνι σήμερα για τους μαθητές της Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα και φυσικά κι εδώ στον δικό μας Δήμο Ερμιονίδας!

Όπως θυμόμαστε κι εμείς από τα μαθητικά μας χρόνια, τα συναισθήματα των μαθητών είναι ανάμεικτα αυτή τη μέρα, καθώς από την μια θέλουν να αρχίσει το σχολείο, να ξαναμπούν στην τάξη, να δουν τους αγαπημένους τους φίλους ή δασκάλους και από την άλλη κάπου εδώ τελειώνει η ξεγνοιασιά του καλοκαιριού και αρχίζει μια γλυκιά ρουτίνα μαθημάτων και δραστηριοτήτων.

Παραβρέθηκα με μεγάλη χαρά, σήμερα στον Αγιασμό του Β Δημοτικού Σχολείου Κρανιδίου, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή, σε ένα τόπο που έχω αγαπήσει από μικρό παιδί και που το Κάτω Κρανίδι για εμένα ταυτίζεται με όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις, παιχνίδι και ατελείωτη αγάπη!

Ευχαριστώ για την σημερινή ζεστή φιλοξενία στον χώρο της σχολικής μονάδας, τον διευθυντή κ. Σπύρο Μποζιονέλο και τους αγαπημένους δασκάλους, οι οποίοι στο σύνολο τους είναι άριστοι εκπαιδευτικοί!

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά, καλή πρόοδο, υγεία σε αυτά και τους γονείς που τα στηρίζουν σε κάθε φάση της ζωής τους, και φυσικά εύχομαι μια εξαιρετική ακαδημαϊκή χρονιά σε δασκάλους και καθηγητές με υπομονή γιατί το λειτούργημα τους δεν είναι μια εύκολη υπόθεση!

#angelikiloumi

Ergodive Loumisdivingteam

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συλλυπητήρια του 2ου Γυμνασίου Άργους στη Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου

AGGELOS DRITSAS

Είμαστε εδώ για να βροντοφωναξουμε σταματήστε την διάλυση του ΕΣΥ

AGGELOS DRITSAS

Αυτό το Σάββατο 3 Μαΐου η εορτή του Πολιούχου και Προστάτη Αγίου Πέτρου Άργους (Πρόγραμμα)!

AGGELOS DRITSAS

Μια όμορφη βραδιά μας πρόσφερε ο Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Γεωπόνων Αργολίδας: Το έργο του Αναβάλου έχει ανάγκη συστηματικής υποστήριξης, τεχνικής και οικονομικής

AGGELOS DRITSAS

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 18:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ασίνης

AGGELOS DRITSAS

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή παρευρεθήκαμε σήμερα, Δευτέρα ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Αποχαιρετισμός στον Μιχάλη Μαντά – συγγραφέα ηλεκτρονικών βιβλίων ψαρέματος ,Ο Μιχάλης Μαντάς γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1948.

AGGELOS DRITSAS

Έργο LIFE-IP CEI-Greece | Διοργάνωση Ημερίδας Ενημέρωσης & Τριήμερου Περιφερειακού Εργαστηρίου Κυκλικής Οικονομίας στην Πελοπόννησο

AGGELOS DRITSAS

Κύπελλο Ελλάδος: Πρόκριση για τον Παναργειακό στα πέναλτι

AGGELOS DRITSAS

Το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Αργολίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του στα Λευκάκια

AGGELOS DRITSAS

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν στην Αργολίδα τα βιωματικά εργαστήρια “Go 4MINT”

AGGELOS DRITSAS