ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Φώτης Ιωαννίδης, Παυλίδης, Τζόλης, Τζίμας, Κωστούλας, ταλαντούχοι επιθετικοί βγήκαν τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ για πολλά χρόνια είχε κλείσει η κάνουλα! Πώς έγινε αυτό; Στο «ΦΩΣ» ο τεχνικός διευθυντής εκπαίδευσης των σχολών προπονητών της ΕΠΟ Κώστας Τσάνας.

«Τέλειωσε το μοντέλο που λέει “έχω καλή ακαδημία όταν κερδίζει τρόπαια”! Καλή ακαδημία είναι αυτή που ετοιμάζει με μακροπρόθεσμα προπονητικά πλάνα τους ποδοσφαιριστές! Κάνω σύσταση σε όσους ασχολούνται με μικρά παιδιά, να ενισχύουν την αυτοπεποίθηση των παιδιών. Διότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη τους! Ένας προπονητής με κακή συμπεριφορά έχει πολύ κακό αποτέλεσμα. Δεν θα κερδίσει τίποτα μία ομάδα με μια νίκη σε ένα ματς. Αντιθέτως θα κερδίσει πολλά με μακροπρόθεσμη ανάπτυξη παικτών».

«Είμαστε σε συνεργασία με την UEFA, το ποδόσφαιρο οδηγείται στην αύξηση της ατομικότητας, στο απρόβλεπτο! Να είναι καλός ο παίκτης στο ένας εναντίον ενός, ακόμα και στο ένας εναντίον δύο! Δες τον Κωστούλα πόσο απρόβλεπτα παίζει».

———————

Η συνέντευξη στην εφημερίδα.

• Και θα ρωτήσω εγώ τώρα..

Πότε μπορεί να παίξει απρόβλεπτα ένας ποδοσφαιριστής?

Και απαντώ..

✓ Όταν διδάσκεται τις λύσεις στις προπονήσεις & προσπαθεί μόνος του να τις εφαρμόσει στους αγώνες..

☝️ Λήψη απόφασης & ανάκληση αυτής από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και όχι πλήρης καθοδήγηση από τον προπονητή με λύσεις,που ο ίδιος θα σκεφτόταν για τον εαυτό του!

° Επιτρέψτε στους παίκτες σας να κάνουν τα δικά τους λάθη κι απλώς συμμετέχετε άμεσα με μια θετική ανατροφοδότηση!!

Μόνο έτσι θα υπάρξει ένα αληθινό & μακροπρόθεσμο κέρδος και για τους δύο.!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Hellenic Seaplanes: Τα υδατοδρόμια σε Ναύπλιο και Νέα Κίο στην τελική φάση αδειοδότησης τους

AGGELOS DRITSAS

Τελετή παράδοσης παραλαβής καθηκόντων Α/ΓΕΕΘΑ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

12η Γιορτή Ροδιού Ερμιόνης: Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση τοπικών προϊόντων

AGGELOS DRITSAS

“Διαχείριση των συγκρούσεων μας” από το Κέντρο Ελπίδα Ζωής για μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας αρωγός στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

AGGELOS DRITSAS

ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ!1 ευρώ = 33 συσκευασίες! ‘Ενα μηχάνημα που θα εξυπηρετήσει πολύ τους κατοίκους μας

AGGELOS DRITSAS

Έρευνα σοκ: Έρχεται άμεσα  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΕΥΑΑΡ-Μ & ΔΕΥΑΝ Με “ολοκληρωμένη εικόνα”

AGGELOS DRITSAS

Νέο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Σύλληψη φυγόποινου στο Ναύπλιο για κλοπή – Τρεις κλοπές ποδηλάτων εξιχνιάστηκαν στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Windows 11: Η Microsoft προσθέτει επιτέλους μια δυνατότητα cloud που ζητούσαν οι χρήστες

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Πορτοχελίου

AGGELOS DRITSAS

Επιβάλλει κομματική πειθαρχία για το νομοσχέδιο περί ομοφύλων ο Κασσελάκης

AGGELOS DRITSAS