ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ενόψει της αντιπλημμυρικής περιόδου

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, με θέμα την προετοιμασία ενόψει της αντιπλημμυρικής περιόδου. Η σύσκεψη, που έγινε κατόπιν εντολής του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού, συγκέντρωσε εκπροσώπους από όλους τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες, ενώ παρόντες ήταν Αντιπεριφερειάρχες, η Πολιτική Προστασία καθώς και οι υπεύθυνοι των Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων από κάθε Περιφερειακή Ενότητα.

Η σύσκεψη είχε ως στόχο να διασφαλίσει τον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας της Περιφέρειας απέναντι σε έκτακτα καιρικά φαινόμενα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι η προετοιμασία της Περιφέρειας πρέπει να βρίσκεται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Ειδικότερα, επεσήμανε την ανάγκη για άμεσες ενέργειες, όπως οι καθαρισμοί ρεμάτων και η υλοποίηση διάφορων έργων υποδομής, στο πλαίσιο των διαθέσιμων πόρων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε χρηματοδότηση.

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη, Χρήστος Λαμπρόπουλος, από την πλευρά του, σημείωσε ότι πέραν των πόρων της Περιφέρειας, θα αξιοποιηθούν και πόροι του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των αντιπλημμυρικών έργων, προσθέτοντας έτσι περαιτέρω χρηματοδοτικά εργαλεία στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει τη στενή συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την προστασία των πολιτών και των υποδομών από ενδεχόμενα καιρικά φαινόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Υπογραφή Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τα δίκτυα του Αναβάλου στον Δήμο Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου “Συνεργασία – Ανάπτυξη Φώτης Δαμούλος” ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΜΠΟΣΟΣ : Σέρφαρε Free 5g Νεολαία!!! με ταχύτητα φωτός!

AGGELOS DRITSAS

Ολόκληρη η ομιλία του υποψ. Προέδρου για το Επιμελητήριο Αργολίδας Θοδωρή Βασιλόπουλου (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου. Η αντιδήμαρχος Ντίνα Καραγιάννη ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Tου έκλεψαν μισό τόνο ελαιόλαδο από την αποθήκη

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών : θεατρική παράσταση “Σπαραγμός

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινά το σεμινάριο «Τεχνητή Νοημοσύνη & ChatGPT: Εργαλεία & Πρακτικές

AGGELOS DRITSAS

Το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου ευχαριστεί την Περ. Πελοποννήσου για την επίσκεψη στη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων

AGGELOS DRITSAS

ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ”ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ”. Το παντοπωλείο μας ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ανατροπή νταλίκας στην Κορίνθου –Τριπόλεως στον κόμβο της Αρχαίας Νεμέας 

AGGELOS DRITSAS

Εντυπωσίασε η σύμπραξη των Μουσικών Σχολείων

AGGELOS DRITSAS