ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Τα εγκαίνια του 11ου Φεστιβάλ “Γεύσεις & Όψεις” στο Πόρτο Χέλι BINTEO

Πραγματοποιήθηκαν χθες, Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024, με μεγάλη ανταπόκριση κόσμου, τα εγκαίνια του 11ου Καλοκαιρινού Φεστιβάλ «Γεύσεις & Όψεις» στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο στο Λιμάνι του Πορτοχελίου.

Η Έκθεση, που αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό  για την προώθηση των τοπικών προϊόντων, του πολιτισμού, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας του Τόπου μας, είναι πλέον συνυφασμένη με την αντοχή, την επιτυχία και την εξέλιξη  και αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για όλη την Ερμιονίδα, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα και τον θαυμασμό, όχι μόνο των ντόπιων, αλλά και των επισκεπτών μας.

Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με τον αγιασμό του εκθεσιακού χώρου από τον αιδεσιμολογιώτατο, π. Γεώργιο Δρακόπουλο.

Στη συνέχεια την εκδήλωση χαιρέτισαν, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, κ. Φώτης Δαμούλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Δημήτρης  Πτωχός, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος και οι Βουλευτές Αργολίδας κκ Γιάννης Ανδριανός και Γεώργιος Γαβρήλος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πορτοχελίου, κα Μαρία Πήλιουρη, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και πλήθος κόσμου.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε το Επιμελητήριο Αργολίδας με την άριστη συνεργασία του Δήμου Ερμιονίδας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 Θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την Έκθεση «Γεύσεις και Όψεις» στο Πόρτο Χέλι για να απολαύσετε γαστρονομικές και μουσικές εκδηλώσεις, χειροτεχνήματα και εκλεκτά τοπικά προϊόντα της Ερμιονίδας μας και της ευρύτερης περιοχής.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία σε όλους τους Εκθέτες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αναβιώνουν την Τσέτα στο Πόρτο Χέλι και τιμούν τη θάλασσα και τους ψαράδες

AGGELOS DRITSAS

Έρευνα σοκ: Έρχεται άμεσα  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΕΥΑΑΡ-Μ & ΔΕΥΑΝ Με “ολοκληρωμένη εικόνα”

AGGELOS DRITSAS

Όταν η ‘’αυλαία πέφτει’’ υπάρχουν και εκείνοι που παραμένουν πίσω.

AGGELOS DRITSAS

Το Λύκειο Κρανιδίου συμμετείχε σε Μαθητικό Διαγωνισμό για τη Βιοηθική & την Τεχνοηθική

AGGELOS DRITSAS

Μητσοτάκης: Προστατεύστε τη φέτα

AGGELOS DRITSAS

Βασίλης Γ. Σιδέρης Στην ημερίδα διαβούλευσης της 1ης Αναθεώρησης του Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας του Υδατικού Ανατολικής Πελοποννήσου

Tv

Συνάντηση στην ΠΕ Κορινθίας για τη διοργάνωση του 1ου Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου Σκοποβολής Αστυνομικών

Tv

Ο Δήμος Ερμιονίδας σας ενημερώνει, σύμφωνα με την  Απόφαση που εκδόθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας κ ότι σήμερα, Τετάρτη 10/07/2024, προβλέπεται μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς για τον Δήμο μας.

Tv

Στην Τροιζήνα τιμήσαμε της Γ Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων

Tv

ΤΑΣΟΣ ΧΡΟΝΗΣ – ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Κρανίδι ολοκλήρωσε τις εγγραφές του

AGGELOS DRITSAS

LIVE ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS