ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Η ΤΕΧΑΝ πρωταγωνιστεί από τη δεκαετία του ’80 στον τομέα της ανακύκλωσης συσκευασιών, με την τοποθέτηση & ολοκληρωμένη λειτουργία των υπερσύγχρονων «Ολοκληρωμένων Κέντρων Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» – Recycling Centers, τα οποία αποτελούνται από αυτόματα μηχανήματα ανακύκλωσης υψηλής τεχνολογίας.

Όλα αυτά τα χρόνια, η ΤΕΧΑΝ έχει αποκτήσει σημαντική τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε πολλαπλά θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία και διακρίσεις (είτε αυτόνομα, είτε μαζί με εταιρίες που συνεργάζεται) από την Ελληνική Κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Συνδέσμους, μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, Εκδοτικά Συγκροτήματα, Συνέδρια και άλλους Φορείς. Παράλληλα, έχει εξειδικευτεί στην εφαρμογή στρατηγικών και τακτικών οικολογικού marketing, που είναι απαραίτητες για τη σύγχρονη επιχείρηση.

,

Τα Κέντρα Ανακύκλωσης – Recycling Centers έχουν αξιοποιηθεί από πάρα πολλές εταιρίες για την εφαρμογή προγραμμάτων «εταιρικής κοινωνικής ευθύνης», εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, ενίσχυση κοινωνικών σκοπών κ.α.

,
,
,

Το Δεκέμβριο του 2019 εγκαινιάστηκε από τη ΤΕΧΑΝ και την ENVIPCO η  «1η Μονάδας Παραγωγής Μηχανημάτων Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην Ελλάδα» . Η μονάδα επεξεργασίας των ανακυκλώσιμων συσκευασιών μαζί με ένα σημαντικό στόλο οχημάτων σε όλη την ελληνική επικράτεια και απόλυτα εξειδικευμένο κι επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και διαχείριση του συστήματος ανακύκλωσης, την αδιάλειπτη παρακολούθησή του σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των συνεργατών και των πελατών της.

,

Η εταιρεία συνεργάζεται με διεθνείς ομίλους επιχειρήσεων και έχει όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις για την παραλαβή, μεταφορά, αποθήκευση και αξιοποίηση όλων των ανακυκλώσιμων υλικών, όπως ορίζονται από το σχετικό θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας.

Στόχος της ΤΕΧΑΝ για τα επόμενα χρόνια είναι να γενικευθεί η χρήση των Ολοκληρωμένων Κέντρων Ανακύκλωσης (Recycling Centers) με καθολική συμμετοχή των πολιτών σ’ αυτή τη διαδικασία, έτσι ώστε να γίνει η ανακύκλωση τρόπος ζωής, για ένα καθαρότερο περιβάλλον, για μια καλύτερη κοινωνία.

,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοπρατούνται ξανά 7 έργα μεταφόρτωσης απορριμμάτων στην Πελοπόννησο

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Η έγκριση του προϋπολογισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο

AGGELOS DRITSAS

“Ήχοι των κάστρων”: Μουσική εκδήλωση για την Απελευθέρωση του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Artemisio Mountain Running 2024

AGGELOS DRITSAS

Ο Παναργειακός ενισχύθηκε με Καρυπίδη

AGGELOS DRITSAS

Ψήφισμα του φαρμακευτικού συλλόγου αργολίδας για τον θάνατο του Γ. Χαραλαμπάκη

AGGELOS DRITSAS

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυργέλας ΑΘΗΝΑ ευχαρίστησε την ΚΕΔΑΜ

AGGELOS DRITSAS

Ποδηλατικό brevet 200 χιλιομέτρων με εκκίνηση από το Ναύπλιο για να τιμήσουν το Νικηταρά

AGGELOS DRITSAS

Το επιβεβαίωσε ο Κασσελάκης: «Στην Κρήτη ο γάμος»

AGGELOS DRITSAS

Επιχείρηση υλοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Με λένε ΑσπασίαΉμουν υγιής κ γεμάτη όνειρα…

AGGELOS DRITSAS

Γιορτή λήξης μαθημάτων της χορευτικής ομάδας του Δήμου Ερμιονίδας.

AGGELOS DRITSAS