ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία : 35χρονος σκότωσε τον πατέρα του

Οικογενειακή τραγωδία σήμερα τα ξημερώματα στο Περιστέρι.

Ένας 35χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον 62χρονο πατέρα του, ελληνικής υπηκοότητας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια κάλεσε την Άμεση Δράση και παραδόθηκε.

Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια της 66χρονης συζύγου του θύματος και μητέρας του δράστη.

Ο 35χρονος πατροκτόνος οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, όπου είπε στους αστυνομικούς ότι έφτασε στο έγκλημα γιατί ο πατέρας του μπήκε μεθυσμένος στο σπίτι τους και προσπάθησε να χτυπήσει την μητέρα του.

Ο γιός κατάφερε πολλές μαχαιριές στο λαιμό και στον θώρακα του 62χρονου, καθώς και μία στο μηρό, η οποία ήταν και η μοιραία, καθώς του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Όπως αναφέρει στην κατάθεση του ο δράστης, ο πατέρας του είχε μια πολύ βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια του και κυρίως στην μητέρα του, την οποία χτυπούσε πολύ συχνά.

Εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς μάλιστα, έφυγε από το σπίτι η μικρότερη αδελφή του δράστη, η οποία μένει μόνη της.Σε βάρος του 35χρονου σχηματίζεται δικογραφία με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Άστατος ο καιρός στην Πελοπόννησο και την Τετάρτη 29/11 (πρόγνωση μέχρι την Κυριακή)

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε αποθήκη κοντά στην εμποροπανήγυρη της Τεγέας

AGGELOS DRITSAS

Με τη λήξη του Mediterranean Yacht Show 2024 (MEDYS 2024) ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Ιωάννης Γεωργόπουλος εύχεται καλή επιτυχία και καλή δύναμη στους μαθητές.

AGGELOS DRITSAS

Αφιέρωμα:Ποιός ήταν ο «γιούκος- σε κάθε παλιό σπίτι ..

AGGELOS DRITSAS

Νύχτες Καλοκαιριού γεμάτες Μουσική

AGGELOS DRITSAS

Συγκλονίζει η μητέρα του Γεράσιμου Γεωργιάδη: «Η μόνη τιμωρία όσων φταίνε είναι να μπουν στη θέση μας»

AGGELOS DRITSAS

Μια Κυριακή γεμάτη από αποκριάτικες εκδηλώσεις ήταν η χθεσινή ημέρα

AGGELOS DRITSAS

ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ -ΜΥΚΗΝΩΝ ΒΙΝΤΕΟ -ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Ερμιόνη: Διήμερο αφιέρωμα στην ζωγράφο Κατερίνα Παπαμιχαήλ- Ρήγα

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη Πέμπτη στην Ακολουθία των Παθών

AGGELOS DRITSAS

ΤΟΛΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS