ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χτύπησαν με μπουκάλι στο κεφάλι ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου για να τον ληστέψουν

Θύματα επίθεσης μίας συμμορίας ληστών, ο ιδιοκτήτης ενός ψιλικατζίδικου και ένα ακόμα άτομο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα, στον Άγιο Παντελεήμονα.Συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες χθες  στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής δύο άτομα ηλικίας 20 και 17 ετών για –κατά περίπτωση- ληστεία κατά συναυτουργία και απείθεια. Αναζητούνται δύο συνεργοί τους.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι, από το Πακιστάν, από κοινού με τους δύο συνεργούς τους, εισήλθαν πρώτες πρωινές ώρες χθες σε κατάστημα ψιλικών και οικονομικών συναλλαγών στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης από το Μπαγκλαντές με έναν ακόμη ομοεθνή του.

Εκεί, ο 20χρονος με τη χρήση γυάλινου μπουκαλιού τραυμάτισε τον ιδιοκτήτη στο κεφάλι, ο 17χρονος ακινητοποίησε τον άλλον αλλοδαπό με την απειλή χρήσης μαχαιριού ενώ οι δύο συνεργοί τους χτυπούσαν τον ιδιοκτήτη σε όλο του το σώμα, αφαιρώντας χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο.

Κληθέντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έπειτα από στοχευμένες αναζητήσεις, εντόπισαν άμεσα τους δύο κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, τα οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Μετά από έρευνα στην κατοχή τους, καθώς και εντός σακούλας που απέρριψαν λίγο πριν τη σύλληψή τους, βρέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού που αφαίρεσαν νωρίτερα, ενώ ο παθών διεκομίσθη σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Από το κατάστημα EXPERT στο Άργος ζητείται βοηθός λογιστηρίου

AGGELOS DRITSAS

Επικίνδυνος Ναυαγοσωστικός σταθμός σταθμός στήν παραλία του ΤΟΛΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ιερα Μονη Αγνούντος

AGGELOS DRITSAS

Ακριβότερο έως και 11,8% το γιορτινό τραπέζι

AGGELOS DRITSAS

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής Άργους Μυκηνών στον τέως Δήμαρχο: Τον αφήνουμε στην μοναξιά του…

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Χωρίς νερό για δυο ημέρες λόγω διακοπής ρεύματος το Ανυφί και το Ηραίο

AGGELOS DRITSAS

Πώς θα βγάλετε τη νέα αστυνομική ταυτότητα

AGGELOS DRITSAS

Γ΄ Εθνική Αργολίδα: Μεγάλη νίκη για τον Παναργειακό με χατ τρικ του De Souza – Ήττα για την Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

1o Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Τροχαίο στη Νέα Κίο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

“Μαθήματα ζωής” από τους “Δεσμούς Αίματος” στο 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα και αύριο φιλοξενούμε το κινητό συνεργείο του #ΦΟΔΣΑ

AGGELOS DRITSAS