ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο οικονομικός προϋπολογισμός του Δήμου Άργους-Μυκηνών για το 2025 εγκρίθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τις ψήφους της πλειοψηφίας και δύο ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων. 

Ο Δήμαρχος, Γιάννης Μαλτέζος, τόνισε ότι ο νέος προϋπολογισμός αντικατοπτρίζει τις προτεραιότητες της παρούσας δημοτικής αρχής, έπειτα από τις προσπάθειες αντιμετώπισης των οικονομικών προβλημάτων που κληρονομήθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση.

Βασικά Σημεία της Ομιλίας του Δημάρχου:

Οικονομική Εξυγίανση: Αναφέρθηκε στις αποφάσεις του 2024, που χαρακτήρισε δύσκολες αλλά αναγκαίες για τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης του Δήμου.

Επενδύσεις και Αμφιβολίες: Έκανε λόγο για δαπάνες που δεν αποδίδουν την αναμενόμενη εξοικονόμηση, όπως το μεγάλο δάνειο για την αντικατάσταση των φωτιστικών, δηλώνοντας πως θα επανεξετάσει το θέμα στο μέλλον.

Μη Αύξηση Τελών: Παρά τις δυσκολίες, ο Δήμος δεν αύξησε τα δημοτικά τέλη, σε αντίθεση με την πλειονότητα των Δήμων της χώρας, και συνέχισε να επιδιώκει την εξεύρεση πόρων και τη μείωση δαπανών.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη τη συνεδρίαση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πτώμα άνδρα σε αγροτική περιοχή Τ.Δ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Νέα Επίδαυρος: Το πρόγραμμα εορτασμού της 202ης επετείου της Α΄ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων

AGGELOS DRITSAS

Τα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών αγώνων των ομάδων της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου ο Εμπορικός Συλλογος Ναυπλίου σας καλεί στην Λευκή Νύχτα

AGGELOS DRITSAS

“Έπεσε μαχόμενη” η Ερμιονίδα στη Σύρο

AGGELOS DRITSAS

ΔΥΠΑ: Προσλήψεις 90 ατόμων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

AGGELOS DRITSAS

Handball Premier: Ο Διομήδης Άργους αντιμετωπίζει την Bianco Monte Δράμα το Σάββατο

AGGELOS DRITSAS

Ας συναντηθούμε όλοι στις 12 Ιανουαρίου στη ταβέρνα ΣΠΗΛΙΑ

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Γεωργόπουλος : Η Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης «ΧΟ.ΕΡ.»

AGGELOS DRITSAS

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου για αύριο Σάββατο 14/06:

AGGELOS DRITSAS

Πόρτο Χέλι : Έφυγε ο Αλέξης Ζαραφωνιτης σε ηλικία μόλις 17

AGGELOS DRITSAS

Μάνδρα: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς που δολοφονήθηκε

AGGELOS DRITSAS