www.AggelosDritsas.gr

Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία της 1ης διαβούλευσης για Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΤΠΣ) του Δήμου Άργους – Μυκηνών που αποτελεί το κύριο εργαλείο σχεδιασμού με το οποίο καθαρίζονται οι χρήσεις γης, οι όροι δόμησης και οι περιοχές προς πολεοδόμηση. 

Παράλληλα το ΤΠΣ αφορά συνιστώσες όπως η χωροθέτηση μεγάλων επενδύσεων, οριοθέτηση οικισμών καθώς και το τοπικό σχέδιο διαχείρισης καταστροφών και κινδύνων.

Στη διαβούλευση καταγράφηκαν οι απόψεις τόσο του Δήμου Άργους – Μυκηνών όσο και φορέων της περιοχής, όπως το Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους αλλά και αρκετών πολιτών. 

Ειδικότερα, οι συζητήσεις προτάθηκαν και οργανώθηκαν από τον σύμβουλο του Δημάρχου κ. Σταύρο Παπανικολάου, μετά από συνεννόηση με τον ίδιο, μιας και ο κοινός σκοπός ήταν να εξασφαλιστεί ο δημοκρατικός χαρακτήρας των διαδικασιών κατάρτισης του ΤΠΣ και να καταγραφούν οι κοινωνικές προσδοκίες και απαιτήσεις.

Το παρόν στην διαβούλευση έδωσαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές του νομού Γιώργος Γαβρήλος (ΣΥΡΙΖΑ) και Ανδρέας Πουλάς (ΠΑΣΟΚ), Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Άργους – Μυκηνών, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εμπλεκόμενων φορέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γιορτή Μανταρινιού: Το δώρο στον Δημήτρη Πτωχό από το Δρέπανο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Βασιλόπιτα έκοψε ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Κάντιας

AGGELOS DRITSAS

“Χειρόφρενο” Μητσοτάκη στον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια 

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χορευτική εκδήλωση στη Λυρκεία

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Γόνεων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχ. Νέας Τίρυνθας

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2025

AGGELOS DRITSAS

ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Έκλεισαν οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές – Ψήφισαν περίπου 4,5 εκατ. άτομα

AGGELOS DRITSAS

Αργοναύτης Νέας Κίου B.C

AGGELOS DRITSAS

Βαλτιμόρη: Έξι τουλάχιστον νεκροί μετά την κατάρρευση της γέφυρας

AGGELOS DRITSAS

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΉ ΣΆΚΚΟΥΛΑ.

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Άνδρας εντοπίστηκε σε κακή κατάσταση σε πεζοδρόμιο στο Άργος, το Σάββατο, εν μέσω βροχής και κακοκαιρίας.

AGGELOS DRITSAS