ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Στις 15 του μηνός Aπριλίου του έτους 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί πρώτη τακτική συνεδρίαση του Σώματος , [ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ] και καλείστε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα [Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9-11, Όροφος 2ος] προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1] Επιστροφή από τον Δήμο αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών από συνδρομές στο Κοινωνικό Γυμναστήριο λόγω διακοπής λειτουργίας του.

2]΄Εγκριση Πρακτικού Διαγωνισμού Νο 4 για την <<Προμήθεια Καυσίμων και Λιπαντικών του Δήμου Άργους-Μυκηνών και των Νομικών Προσώπων του για τα έτη 2024 και 2025 >>.

3]΄Εγκριση Κυκλοφορικής Μελέτης και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του ΣΜΑ Αργολίδας.

4] Λήψη Απόφασης για την έγκριση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας στο Δήμο Άργους -Μυκηνών .

5] Αποδοχή Δωρεάς λογοτεχνικών Βιβλίων από την κα Διαβολή Κονδύλω στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Δήμου Άργους-Μυκηνών.

6] Χορήγηση Άδειας τομής οδοστρώματος, –διέλευση αγωγού άρδευσης στην δημοτική οδό Κουρτακίου ,σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 13/2024 Γνωμοδότηση της Δημοτικής Κοινότητα Άργους.

7] Επικαιροποίηση της υπ΄αριθμ. 102/2020 Α.Ο.Ε.

8] Ανάκληση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής – Αντικατάσταση δικηγόρου για εκπροσώπηση του Δήμου σε αγωγή Νικολάου Κουτούζου συν εννέα (9) υπαλλήλων στο Ειρηνοδικείο Άργους.

9] Ανάκληση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής – Αντικατάσταση δικηγόρου για εκπροσώπηση του Δήμου σε αγωγή Νικολάου Κουτούζου συν εννέα (9) υπαλλήλων στο Ειρηνοδικείο Άργους.

10]Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για γνωμοδότηση για άσκηση προσφυγής κατά πράξης επιβολής προστίμου κατά του Δήμου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

11] Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους-Μυκηνών και του Ιδρύματος Νεολαίας και δια βίου Μάθησης ( Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ) για την ανάληψη από την Δ/νση Τεχνικών ‘Εργων του Δήμου Άργους-Μυκηνών των διαδικασιών επίτευξης της απαιτούμενης μελετητικής επάρκειας του έργου << Εργασίες Αναβάθμισης κτιρίου του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Άργους >>, στο πλαίσιο της μετατροπής της λειτουργίας του σε Πρότυπο επαγγελματικό Λύκειο ( Π.ΕΠΑ.Λ. ) και ορισμού τακτικών μελών που θα εκπροσωπούν το Δήμο Άργους-Μυκηνών στην Κοινή επιτροπή Παρακολούθησης της Υλοποίησης της εν λόγω Προγραμματικής Σύμβασης.

                                                                         O Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

                                                                         Ιωάννης Δ. Μαλτέζος

                                                                         Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τελετή παράδοσης παραλαβής καθηκόντων Α/ΓΕΕΘΑ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Ορφανός – Όραμα Δημιουργίας

AGGELOS DRITSAS

Νέα συνάντηση για το νερό

AGGELOS DRITSAS

Προσωπικό για το τμήμα service ζητάει κατάστημα εστίασης στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Γηροκομείο Άργους: Σήμερα εκκλησιαστήκαμε στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΑΕ Μυκόνου – Παναργειακός (Γ΄ Εθνική | 3ος Όμιλος | 25η Αγωνιστική)

AGGELOS DRITSAS

Ενημερωτική δράση στο Ναύπλιο με θέμα «Πρόληψη για τον Σακχαρώδη Διαβήτη»

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ : Ο Δημήτρης Καραγιάννης ορκίστηκε νέος Δημοτικός Σύμβουλος

AGGELOS DRITSAS

Nαύπλιο τροχαίο το μεσημέρι του Σαββάτου

AGGELOS DRITSAS

Στη Γαλλία ο Ν. Δένδιας για την τελετή καθέλκυσης της φρεγάτας «Κίμωνα»

AGGELOS DRITSAS

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2024: ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

AGGELOS DRITSAS

«Panic button»: Πόσες γυναίκες έχουν πατήσει το κουμπί για να σωθούν

AGGELOS DRITSAS