Δε. Δεκ 6th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

28η Οκτωβρίου: Δοξολογία, καταθέσεις στεφάνων και μαθητική παρέλαση στο Ναύπλιο

DSC_9200
E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Με την τήρηση των διατάξεων που ισχύουν για την αποτροπή διάδοσης της covid-19 πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η Π.Ε. Αργολίδας για την 81η επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο για την επέτειο της 28 Οκτωβρίου 1940, Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την καθιερωμένη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης ,Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργο Διδασκάλου και των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών της πόλης. Ακολούθησε η μαθητική παρέλαση και τμημάτων με παραδοσιακές στολές.

Στις 11 στον χώρο του ηρώου της πόλης στην λεωφόρο 25ης Μαρτίου, εψάλει επιμνημόσυνη δέηση και έγινε κατάθεση στεφανιών, από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης Γιώργο Διδασκάλου Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού, τον βουλευτή Αργολίδας Γ. Ανδριανό ως εκπρόσωπο της βουλής των Ελλήνων, τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ι. Μαλτέζο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο και τον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς Ναυπλίου.

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ