ΕΙΔΗΣΕΙΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

30άρι “χτύπησε” η θερμοκρασία στην Αργολίδα την Πέμπτη

Χαλάει ο καιρός – Πρόγνωση μέχρι την Τετάρτη 4/5

Υποχωρεί αισθητά η θερμοκρασία σήμερα Παρασκευή 29 Απριλίου, σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις για τον καιρό. Νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας αναμένονται το επόμενο 24ωρο, ενώ ο καιρός φέρνει τοπικά φαινόμενα κυρίως στα δυτικά και βόρεια ορεινά από το μεσημέρι.
Όσον αφορά τη θερμοκρασία, αν και θα είναι σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια, όπου η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα, μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να υποχωρήσει ακόμη περισσότερο.

Για την Πρωτομαγιά ο καιρός αναμένεται ασταθής σε σημαντικό μέρος της χώρας, κυρίως γύρω από την κεντρική Μακεδονία. Μετά το μεσημέρι πιθανότατα να εκδηλωθούν παροδικές βροχές ή μπόρες στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.

«Χτύπησε» 30άρι η θερμοκρασία την Πέμπτη 28/4/22 στο Κρανίδι

Ξεπέρασε τους 30 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία την Πέμπτη (28/4), σύμφωνα με τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Η υψηλότερη μέγιστη σημειώθηκε στα Αρφαρά Μεσσηνίας και ήταν ίση με 30,2 βαθμούς Κελσίου. Κοντά σε 30άρι ήταν η Καλλιθέα (Αττική) και το Κρανίδι (Αργολίδα).

Related Posts

1 of 904