Πα. Σεπ 18th, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

35 νέα περιπολικά από την Περιφέρεια στην Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου -7 ανά Περιφερειακή Ενότητα

Εντολή εκταμίευσης συνολικής πίστωσης 810.180,79 ευρώ προς το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για αποπληρωμή έργων υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Οι πιστώσεις αυτές προορίζονται για πληρωμές έργων, υπηρεσιών και προμηθειών στην Περιφέρεια.

Εντολή εκταμίευσης συνολικής πίστωσης 810.180,79  ευρώ προς το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για αποπληρωμή έργων υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Οι πιστώσεις αυτές προορίζονται για πληρωμές έργων, υπηρεσιών και προμηθειών στην Περιφέρεια.

Σημειώνεται ότι 785.050 ευρώ αφορούν την δαπάνη αγοράς των 35 περιπολικών αυτοκινήτων τα οποία η Περιφέρεια διέθεσε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου -7 ανά Περιφερειακή Ενότητα. Υπενθυμίζεται ότι μέσω ΕΣΠΑ η Περιφέρεια θα προμηθευτεί -και θα διαθέσει προς τις Διευθύνσεις Αστυνομίας- ακόμα 20 οχήματα SUV, ενώ από τον δικό της προϋπολογισμό θα αγοράσει άλλα 5 βαρέος τύπου SUV που θα διατεθούν στις ειδικές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην Περιφέρεια (ΟΠΚΕ κλπ). Σημειώνεται, τέλος, η Περιφέρεια έχει προβεί στην προμήθεια και την διάθεση στις Διευθύνσεις Αστυνομίας των 5 Π.Ε. 6 συσκευών ραντάρ ελέγχου ταχύτητας, καθώς και 55 ασύρματων πομποδεκτών.

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook