ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τα συναντάμε σε κάθε μας βήμα. Κατοικούν μόνιμα σε πλατείες, είναι σταθεροί θαμώνες μαγαζιών και συχνά μας συνοδεύουν τα βράδια μέχρι το σπίτι. Ο λόγος για τα αδέσποτα ζώα και της σημερινής μέρας ευαισθητοποίησης.

Η συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα –όπως και απέναντι στους συνάνθρωπους μας- δείχνει τον πολιτισμό και την παιδεία μιας κοινωνίας.

Η εγκατάλειψή τους στο δρόμο, επειδή “βαρεθήκαμε” ή “κουραστήκαμε”, δεν μπορεί να θεωρείται λύση. Η κακομεταχείρισή τους, για να γελάσουμε δεν μπορεί να θεωρείται παιχνίδι. Όσο για τους πολυάριθμους τρόπους, που έχουμε σκεφτεί για να “καθαρίσουμε” τη γειτονιά μας από αυτά, είναι θέμα που πρέπει να μας γεμίζει ντροπή και φρίκη. 

Εκείνα μας δίνουν την αγάπη τους και το μόνο που ζητούν είναι να μην τα εγκαταλείψουμε. Μάλιστα, πολλές είναι οι έρευνες που σήμερα επιβεβαιώνουν την προσφορά των κατοικίδιων τόσο στην ψυχική όσο και στη σωματική μας υγεία.

Ας βάλουμε, λοιπόν, τον εαυτό μας στη θέση τους και ας αναλάβουμε δράση. Η υιοθεσία ενός σκύλου ή μιας γάτας είναι υπόθεση σοβαρή και απαιτεί σκέψη και ανάληψη ευθύνης. 

Ακόμα και σε μια περίοδο που καλούμαστε να μείνουμε στο σπίτι, μπορούμε να βοηθήσουμε τα αδέσποτα ζώα που μας έχουν ανάγκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ανδριανός στα εγκαίνια του αποκατεστημένου κάστρου της Πιάδας με την Πρόεδρο τηςΔημοκρατίας και την Υπουργό Πολιτισμού.

AGGELOS DRITSAS

Υποβλήθηκε στο υπουργείο Τουρισμού μελέτη για την προσβασιμότητα ΑμεΑ στις παραλίες Κάντιας και Ιρίων

AGGELOS DRITSAS

Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας 

AGGELOS DRITSAS

Δημήτριος Ορφανός : Σήμερα γιορτάζει η Ελληνική Αστυνομία.

AGGELOS DRITSAS

H έναρξη του 33ου Φεστιβάλ Ναυπλίου, με την παρουσίαση της Ισπανικής Συμφωνίας BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινά ο εμβολιασμός για χιλιαδες καρκινοπαθείς

AGGELOS DRITSAS

Το ΤEE συμπληρώνει 100 χρόνια και στο πλαίσιο του εορτασμού ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

AGGELOS DRITSAS

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στους νομούς Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας την Τρίτη 30 Ιουλίου

AGGELOS DRITSAS

Μέχρι πότε θα διαρκέσουν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις

AGGELOS DRITSAS

Ετήσια χορευτική παράσταση από την Στέγη Αθλητισμού και Πολιτισμού Αργολίδας “Ο Ταξιάρχης” ΦΩΤΟ

AGGELOS DRITSAS

Πένθος στην Άρια Ναυπλίου για τον ιερέα Κωνσταντίνο Ζαφείρη

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

AGGELOS DRITSAS