www.AggelosDritsas.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

4 και 5 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο το 15ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών – Πρόσκληση υποστηρικτών

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου, θα πραγματοποιηθεί ένα από τα σημαντικότερα διεθνή πρωταθλήματα πολεμικών τεχνών, το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα. 

Ο σύλλογός μας, σταθερά επί 15 χρόνια με μόνη διακοπή την περίοδο του κορωνοϊού, σχεδιάζει και υλοποιεί μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις της περιοχής αλλά και από τις μεγαλύτερες περιφερειακές διοργανώσεις. 

Έχει την έγκριση δύο αναγνωρισμένων ομοσπονδιών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φού, της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ και είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του δήμου Ναυπλίου.

Πάνω από 500 αθλητές και αθλήτριες έρχονται στο Ναύπλιο από όλα τα μέρη της χώρας αλλά και από το εξωτερικό για να συμμετέχουν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που διέπετε από αυστηρούς κανόνες ηθικής και η κάθε διάκριση έχει περίοπτη θέση στην καρδιά κάθε αθλήτριας και κάθε αθλητή. Για ένα διήμερο το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή γίνεται το επίκεντρο των μαχητικών αθλημάτων.

Επίσης το πρωτάθλημα έχει κοινωνικό χαρακτήρα αφού μεγάλο μέρος των εσόδων τα διαθέτουμε για κοινωφελείς σκοπούς. Την περσινή χρονιά προσφέραμε το ποσό των 800 ευρώ στο σύλλογο αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος». Φέτος ανάλογο ποσό θα διαθέσουμε για την αγορά τροφίμων στα γηροκομεία Άργους και Ναυπλίου.

Για την επίτευξη του σκοπού, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε, προβάλλοντας τις επιχειρήσεις σας σε ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός και σε αθλήματα που προάγουν την αυτοπειθαρχία το ήθος, την καλοσύνη, και γενικά όλες τις αρετές να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας.

εκ μέρους της διοργάνωσης
Λαμπάδας Θεόδωρος
Τηλ. 6945399968

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ενισχυμένη δόση του επιδόματος παιδιού για 800.000 δικαιούχους

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Δώρα και 100 μερίδες φαγητού από μαθητές του “Αυτενεργώ” στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

AGGELOS DRITSAS

“30 χρόνια κρατάει τούτος ο χορός”,στο τέταρτο δημοτικό σχολείο Άργους

AGGELOS DRITSAS

Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου | Αποφάσεις για έργα οδικής ασφάλειας και διεκδίκηση χρηματοδότησης ευρωπαϊκών πόρων

AGGELOS DRITSAS

Ηλεκτρονικές οι κλήσεις της Τροχαίας – Τέλος το σβήσιμο

AGGELOS DRITSAS

Αυτή είναι η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Νέες παρατάσεις για ρυμουλκά και απόσυρση των παλιών ταξί

AGGELOS DRITSAS

Εικόνες αποκάλυψης από τον τρομακτικό σεισμό στην Ιαπωνία – Σχίστηκαν στα δύο οι δρόμοι

AGGELOS DRITSAS

Χορευτική Ομάδα του Δήμου Ερμιονίδας.

AGGELOS DRITSAS

9 όρους θέτει το Υπουργείο Πολιτισμού για τη νέα μελέτη της μαρίνας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Βραβείο στο Λύκειο Αγίας Τριάδας για την ταινία «2054 Μάιος»

AGGELOS DRITSAS

ΑΜΕΑ Αργολίδας Σύλλογος ατόμων με αναπηρία Ν.Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS