ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

4 και 5 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο το 15ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών – Πρόσκληση υποστηρικτών

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου, θα πραγματοποιηθεί ένα από τα σημαντικότερα διεθνή πρωταθλήματα πολεμικών τεχνών, το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα. 

Ο σύλλογός μας, σταθερά επί 15 χρόνια με μόνη διακοπή την περίοδο του κορωνοϊού, σχεδιάζει και υλοποιεί μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις της περιοχής αλλά και από τις μεγαλύτερες περιφερειακές διοργανώσεις. 

Έχει την έγκριση δύο αναγνωρισμένων ομοσπονδιών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φού, της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ και είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του δήμου Ναυπλίου.

Πάνω από 500 αθλητές και αθλήτριες έρχονται στο Ναύπλιο από όλα τα μέρη της χώρας αλλά και από το εξωτερικό για να συμμετέχουν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που διέπετε από αυστηρούς κανόνες ηθικής και η κάθε διάκριση έχει περίοπτη θέση στην καρδιά κάθε αθλήτριας και κάθε αθλητή. Για ένα διήμερο το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή γίνεται το επίκεντρο των μαχητικών αθλημάτων.

Επίσης το πρωτάθλημα έχει κοινωνικό χαρακτήρα αφού μεγάλο μέρος των εσόδων τα διαθέτουμε για κοινωφελείς σκοπούς. Την περσινή χρονιά προσφέραμε το ποσό των 800 ευρώ στο σύλλογο αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος». Φέτος ανάλογο ποσό θα διαθέσουμε για την αγορά τροφίμων στα γηροκομεία Άργους και Ναυπλίου.

Για την επίτευξη του σκοπού, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε, προβάλλοντας τις επιχειρήσεις σας σε ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός και σε αθλήματα που προάγουν την αυτοπειθαρχία το ήθος, την καλοσύνη, και γενικά όλες τις αρετές να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας.

εκ μέρους της διοργάνωσης
Λαμπάδας Θεόδωρος
Τηλ. 6945399968

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κατασχέθηκαν 91,5 κιλά κοκαΐνης – Πάνω από 4 εκατ. ευρώ η αξία

AGGELOS DRITSAS

Παναργειακος Ρόδος 2 1 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Πεζοπορώντας γνωρίζουμε τους κρυμμένους θησαυρούς των Ιρίων

AGGELOS DRITSAS

Νεκρός μέσα σε πηγάδι εντοπίστηκε άνδρας το πρωί

AGGELOS DRITSAS

θιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 στοΔήμαρχο Άργους – Μυκηνών, Γιάννη Μαλτέζο,

AGGELOS DRITSAS

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Χάκερ ζητούν χρήματα μέσω Facebook 

AGGELOS DRITSAS

Ολοκληρώθηκε η 20η «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ»

AGGELOS DRITSAS

Επιμελητηρίο Αργολίδας στην 88η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Συνεδρίασητης Ολομέλειας της ΕΕΔΥ(Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας)

AGGELOS DRITSAS

Η Αργολίδα υποδέχεται το 2 ο Διεθνές Βαλένθια Τουρνουά Μπάσκετ(vid)

AGGELOS DRITSAS

Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Η Γιορτή λήξης των Μαθημάτων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο Κρανίδι.

AGGELOS DRITSAS