ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

4 και 5 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο το 15ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών – Πρόσκληση υποστηρικτών

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου, θα πραγματοποιηθεί ένα από τα σημαντικότερα διεθνή πρωταθλήματα πολεμικών τεχνών, το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα. 

Ο σύλλογός μας, σταθερά επί 15 χρόνια με μόνη διακοπή την περίοδο του κορωνοϊού, σχεδιάζει και υλοποιεί μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις της περιοχής αλλά και από τις μεγαλύτερες περιφερειακές διοργανώσεις. 

Έχει την έγκριση δύο αναγνωρισμένων ομοσπονδιών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φού, της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ και είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του δήμου Ναυπλίου.

Πάνω από 500 αθλητές και αθλήτριες έρχονται στο Ναύπλιο από όλα τα μέρη της χώρας αλλά και από το εξωτερικό για να συμμετέχουν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που διέπετε από αυστηρούς κανόνες ηθικής και η κάθε διάκριση έχει περίοπτη θέση στην καρδιά κάθε αθλήτριας και κάθε αθλητή. Για ένα διήμερο το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή γίνεται το επίκεντρο των μαχητικών αθλημάτων.

Επίσης το πρωτάθλημα έχει κοινωνικό χαρακτήρα αφού μεγάλο μέρος των εσόδων τα διαθέτουμε για κοινωφελείς σκοπούς. Την περσινή χρονιά προσφέραμε το ποσό των 800 ευρώ στο σύλλογο αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος». Φέτος ανάλογο ποσό θα διαθέσουμε για την αγορά τροφίμων στα γηροκομεία Άργους και Ναυπλίου.

Για την επίτευξη του σκοπού, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε, προβάλλοντας τις επιχειρήσεις σας σε ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός και σε αθλήματα που προάγουν την αυτοπειθαρχία το ήθος, την καλοσύνη, και γενικά όλες τις αρετές να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας.

εκ μέρους της διοργάνωσης
Λαμπάδας Θεόδωρος
Τηλ. 6945399968

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Νέα καραβιά μεταναστών εντοπίστηκε στη Γαύδο

AGGELOS DRITSAS

Σάλος και οργή με τον ΕΦΚΑ: Ντροπή – Κόβει τα φάρμακα – Δείτε σε ποιους και γιατί

AGGELOS DRITSAS

Ξήλωσαν παράνομο αποστακτήριο στην Κρήτη

Tv

Σκότωσε τρεις και αυτοκτόνησε ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους σε ναυτιλιακή

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα με επισκέφθηκαν στο Δημαρχείο ο Παύλος Μαρινάκης, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ

AGGELOS DRITSAS

Ο Δικός μου ο Γιώργος…

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης – ”Νέα Πελοπόννησος”: Δίνουμε έμφαση στην άντληση πόρων και την ενίσχυση καινοτομίας στην πραγματική οικονομία”

AGGELOS DRITSAS

Προσωπικό για το τμήμα service ζητάει κατάστημα εστίασης στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ένας Δεσμός Αγάπης στο Άργος – 182η εθελοντική αιμοδοσία

AGGELOS DRITSAS

Προμήνυμα νίκης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημήτρη Καμπόσου!

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Πορτοχελίου

AGGELOS DRITSAS

Έρχονται αυξήσεις στο ρεύμα λόγω μηνιαίας καταμέτρησης

AGGELOS DRITSAS