ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το κορυφαίο σημείο συνάντησης για τις περιβαλλοντικές τεχνολογίες, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις επιστρέφει το 2024 ανεβάζοντας τα πρότυπα ακόμα πιο ψηλά!

Η καινοτομία, η τεχνολογία αιχμής και η έρευνα για τρεις ημέρες θα βρεθούν στο επίκεντρο της VERDE.TEC η οποία δεν αποτελεί ένα απλό σημείο συνάντησης αλλά έχει πλέον αναδειχθεί σε αφετηρία συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων, φορέων, τοπικής αυτοδιοίκησης και Πολιτείας. Ιδιαίτερα σήμερα που οι τεχνολογίες περιβάλλοντος αναδεικνύονται σταθερά σε ένα ισχυρό αναπτυξιακό και ανταγωνιστικό «χαρτί» για τη σύγχρονη οικονομία που έχει στο επίκεντρό της τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, η έκθεση VERDE.TEC αποτελεί ιδανικό προορισμό.  

Η 6η διοργάνωση αναμένεται να φιλοξενήσει τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε προηγούμενη φορά, το πλέον δυναμικό και διευρυμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, καθώς και να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες.

 Verde.tec Forum

Στοχευμένο, δυναμικό και επίκαιρο αναμένεται το τριήμερο Verde.tec Forum το οποίο προετοιμάζεται για να καλύψει κάθε πτυχή από τον τομέα του περιβάλλοντος. Το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι ιδιαίτερα υψηλό από εταιρείες, φορείς, επιστήμονες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και φυσικά Πολιτεία και τοπική αυτοδιοίκηση, και ήδη σχεδιάζονται δεκάδες σεμινάρια, ημερίδες και workshop. 

 Greek Green Awards 

Παράλληλα, προετοιμάζεται και η γιορτή του περιβάλλοντος τα Greek Green Awards. Για ακόμη μία χρονιά η επιλογή των νικητών θα γίνει από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή η οποία θα μελετήσει τις προτάσεις που θα υποβληθούν και θα επιλέξει οργανισμούς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις που έθεσαν την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, μέσα από έργα που έχουν υλοποιήσει ή προϊόντα και λύσεις που έχουν αναπτύξει.

Στην έκθεση μπορούν να συμμετέχουν ως εκθέτες:

  • Περιφέρειες, Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων, Δήμοι, Αναπτυξιακοί Σύνδεσμοι, ΔΕΥA, ΦΟΔΣΑ

 Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους εξής τομείς:

  • Αποκατάσταση Περιβάλλοντος – Τεχνολογίες Αιχμής & Εξοικονόμηση Ενέργειας
  • Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
  •  Φωτοβολταϊκά Συστήματα
  • Ανακύκλωση Προϊόντων και Υλικών
  • Διαχείριση Φυσικών Πόρων
  • Διαχείριση Υγρών και Στερεών Αποβλήτων
  • «Πράσινη» Βιομηχανία, Μηχανήματα, Εργαλεία & Εξοπλισμός
  • Ηλεκτροκίνηση

Οι κατηγορίες επισκεπτών είναι οι ακόλουθες:

  • Στελέχη, Μηχανικοί και Τεχνικοί: Περιφερειών, ΟΤΑ, ΔΕΥΑ, ΦΟ.Δ.Σ.Α., της Βιομηχανίας, της Βιοτεχνίας, Εμπορικών Επιχειρήσεων, Κατασκευαστικών Εταιριών, Ξενοδοχειακών Μονάδων, Μεταφορών, Logistics.
  • Υπεύθυνοι Τεχνικών Υπηρεσιών των Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων
  • Αρχιτέκτονες
  • Εργολήπτες
  • Μελετητές
  • Επενδυτές σε ΑΠΕ
  • Αντιπρόσωποι και έμποροι από όλη την Ελλάδα
  • Ξένες αντιπροσωπείες
  • Ιδιώτες που ενδιαφέρονται για εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών, βιολογικών καθαρισμών και συστημάτων ποιότητας νερού ή εξοικονόμησης ενέργειας στα ακίνητά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων Αστυνομικών BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Έρχονται νέες αυξήσεις στις τιμές των φαρμάκων

AGGELOS DRITSAS

3η Γιορτή Κολύμβησης Μικρών Κολυμβητών στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ : Μύλοι Αργολίδας : Πώς ζωντάνεψε η Λέρνη ..και ανέβηκε η στάθμη του νερού στο 60%

AGGELOS DRITSAS

Handball Premier: Ο Διομήδης Άργους αντιμετωπίζει την Bianco Monte Δράμα το Σάββατο

AGGELOS DRITSAS

Παναργειακός Ακαδημία Ποδοσφαίρου

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις για ζώνες της TEAM G.VLACHOPOULOS και της TEAM JIM PAPAVASILEIOY

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου Η κατάργηση των σχολικών επιτροπών έφερε τραγικά λειτουργικά αδιέξοδα στα σχολεία.

AGGELOS DRITSAS

Ο Φώτης Δαμούλος, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, επανεκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο

AGGELOS DRITSAS

19χρονος Γεωργιανός εισέβαλε με μαχαίρι σε γυμνάσιο – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

AGGELOS DRITSAS

Σιδηροδρομικός σταθμός των Μύλων Myloi Railway Station

AGGELOS DRITSAS

Δ. Ορφανός: Προχωρούμε με προσεκτικά βήματα μέχρι την πλήρη ανάληψη των καθηκόντων μας

AGGELOS DRITSAS