ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το κορυφαίο σημείο συνάντησης για τις περιβαλλοντικές τεχνολογίες, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις επιστρέφει το 2024 ανεβάζοντας τα πρότυπα ακόμα πιο ψηλά!

Η καινοτομία, η τεχνολογία αιχμής και η έρευνα για τρεις ημέρες θα βρεθούν στο επίκεντρο της VERDE.TEC η οποία δεν αποτελεί ένα απλό σημείο συνάντησης αλλά έχει πλέον αναδειχθεί σε αφετηρία συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων, φορέων, τοπικής αυτοδιοίκησης και Πολιτείας. Ιδιαίτερα σήμερα που οι τεχνολογίες περιβάλλοντος αναδεικνύονται σταθερά σε ένα ισχυρό αναπτυξιακό και ανταγωνιστικό «χαρτί» για τη σύγχρονη οικονομία που έχει στο επίκεντρό της τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, η έκθεση VERDE.TEC αποτελεί ιδανικό προορισμό.  

Η 6η διοργάνωση αναμένεται να φιλοξενήσει τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε προηγούμενη φορά, το πλέον δυναμικό και διευρυμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, καθώς και να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες.

 Verde.tec Forum

Στοχευμένο, δυναμικό και επίκαιρο αναμένεται το τριήμερο Verde.tec Forum το οποίο προετοιμάζεται για να καλύψει κάθε πτυχή από τον τομέα του περιβάλλοντος. Το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι ιδιαίτερα υψηλό από εταιρείες, φορείς, επιστήμονες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και φυσικά Πολιτεία και τοπική αυτοδιοίκηση, και ήδη σχεδιάζονται δεκάδες σεμινάρια, ημερίδες και workshop. 

 Greek Green Awards 

Παράλληλα, προετοιμάζεται και η γιορτή του περιβάλλοντος τα Greek Green Awards. Για ακόμη μία χρονιά η επιλογή των νικητών θα γίνει από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή η οποία θα μελετήσει τις προτάσεις που θα υποβληθούν και θα επιλέξει οργανισμούς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις που έθεσαν την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, μέσα από έργα που έχουν υλοποιήσει ή προϊόντα και λύσεις που έχουν αναπτύξει.

Στην έκθεση μπορούν να συμμετέχουν ως εκθέτες:

  • Περιφέρειες, Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων, Δήμοι, Αναπτυξιακοί Σύνδεσμοι, ΔΕΥA, ΦΟΔΣΑ

 Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους εξής τομείς:

  • Αποκατάσταση Περιβάλλοντος – Τεχνολογίες Αιχμής & Εξοικονόμηση Ενέργειας
  • Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
  •  Φωτοβολταϊκά Συστήματα
  • Ανακύκλωση Προϊόντων και Υλικών
  • Διαχείριση Φυσικών Πόρων
  • Διαχείριση Υγρών και Στερεών Αποβλήτων
  • «Πράσινη» Βιομηχανία, Μηχανήματα, Εργαλεία & Εξοπλισμός
  • Ηλεκτροκίνηση

Οι κατηγορίες επισκεπτών είναι οι ακόλουθες:

  • Στελέχη, Μηχανικοί και Τεχνικοί: Περιφερειών, ΟΤΑ, ΔΕΥΑ, ΦΟ.Δ.Σ.Α., της Βιομηχανίας, της Βιοτεχνίας, Εμπορικών Επιχειρήσεων, Κατασκευαστικών Εταιριών, Ξενοδοχειακών Μονάδων, Μεταφορών, Logistics.
  • Υπεύθυνοι Τεχνικών Υπηρεσιών των Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων
  • Αρχιτέκτονες
  • Εργολήπτες
  • Μελετητές
  • Επενδυτές σε ΑΠΕ
  • Αντιπρόσωποι και έμποροι από όλη την Ελλάδα
  • Ξένες αντιπροσωπείες
  • Ιδιώτες που ενδιαφέρονται για εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών, βιολογικών καθαρισμών και συστημάτων ποιότητας νερού ή εξοικονόμησης ενέργειας στα ακίνητά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το νέο Δ.Σ. της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Άργους- Μυκηνών: «ΑΡΓΩ Τουριστική – Αναπτυξιακή”

AGGELOS DRITSAS

Σε κοινό περίπτερο Δήμοι της Πελοποννήσου στη 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA

AGGELOS DRITSAS

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς με αυξήσεις στα διόδια – Πόσο θα στοιχίζει η διαδρομή Αθήνα – Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗ 

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Μαθητές συμμετείχαν στον 84ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό “ΘΑΛΗΣ”

AGGELOS DRITSAS

ΠΩΛΕΙΤΑΙ  … : Κτήμα Καραθώνα

AGGELOS DRITSAS

Την ακολουθία των Δ’ Χαιρετισμών παρακολούθησε σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ορφανός

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

AGGELOS DRITSAS

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

AGGELOS DRITSAS

Κυριακή 20/10/2024 εορτή των Αγίων Μεγαλομάρτυρος Αρτεμιου,του Οσίου Γερασίμου

AGGELOS DRITSAS

Στο Δήμο Βέροιας ο Δήμαρχος, μαθητές και καθηγητές από το Δήμο Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Νέος υποσταθμός μέσης τάσης στον Λιμένα Ναυπλίου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS