Τε. Σεπ 23rd, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

6ο Πανελλήνιο Λεμφολογικό Συνέδριο ΒΙΝΤΕΟ

6ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ
11ο Ομάδων Εργασίας ΕΕΕΕΠ

Η Ελληνική Λεμφολογική Εταιρεία σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας πραγματοποιούν το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Λεμφολογικής Εταιρείας και το 11ο Σεμινάριο Ομάδων Εργασίας ΕΕΕΕΠ στο Ναύπλιο.

Το συνέδριο από τις 28/2 εως τις 2/3 στο ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ» ( Οδός Αμαλίας, Ναύπλιο).
Το 6ο Πανελλήνιο Λεμφολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Λεμφολογικής Εταιρείας σε συνεργασία με το 11ο Σεμιναρίου Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Εταιρείας και Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

φιλοδοξούν να είναι ένα από αυτά τα σπάνια συνέδρια που θα συνδυαστούν οι γνώσεις πάνω στην διάγνωση, στην διαφορική διάγνωση, αντιμετώπιση τόσο αγγειακών παθήσεων όσο και των παραγόντων κινδύνου τους καθώς και πάνω στην διάγνωση και διαχείριση ασθενών με Αγγειακές Παθήσεις, ΧΑΠ, ουρική νόσο, μετεγχειρητικό πόνο, μεταβολικά νοσήματα, διαβήτη, κατάθλιψη, οσφυαλγία κ.λπ. συμφώνα με τα νεότερα δεδομένα και τις παγκόσμιες οδηγίες.
Στο συνέδριο συμμετέχουν πολλές και διαφορετικές ειδικότητες όπως παθολόγων, γενικών ιατρών, καρδιολόγων, παθολόγων-ογκολόγων, χειρουργών, αγγειοχειρουργών, πλαστικών χειρουργών, ακτινολόγων, ακτινοθεραπευτών, δερματολόγων, λοιμωξιολόγων, γυναικολόγων, αναισθησιολόγων αλλά και νοσηλευτών, ψυχολόγων, φυσιοθεραπευτών, γυμναστών και διαιτολόγων.
Ταυτόχρονα στο συνέδριο θα υπάρχουν σειρές εκπαιδευτικών μαθημάτων όπως τις τεχνικές αντιμετώπισης του λεμφοιδήματος τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο καθώς και άλλων μαθημάτων με στόχο τόσο την εκπαίδευση και ενημέρωση των ανθρώπων που ασχολούνται με τις αγγειακές παθήσεις όσο και των ασθενών που θα συμμετέχουν στο συνέδριο.
Περισσότερες πληροφορίες :
https://mailchi.mp/apr.com.gr/elecongress2020
Γραμματεία του Συνεδρίου τηλ. 210 3645 629

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook