ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ενημερώνει ότι για 2η χρονιά θα λειτουργήσει ΤΜΗΜΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ, στα γραφεία του Συλλόγου (Γούναρη 47 – ΄Αργος). Την ευθύνη της Ομάδας έχει έμπειρη φυσικοθεραπεύτρια.

Η πρώτη συνάντηση του τμήματος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024, στις 6 το απόγευμα.

Η Θεραπευτική Γυμναστική, έχει σαν στόχο, την βελτίωση και ενίσχυση της μυϊκής δύναμης, μυϊκής αντοχής, της ευλυγισίας, της ισορροπίας, της νευρομυϊκής συναρμογής και του ρυθμού, τον έλεγχο βάρους, τον έλεγχο του stress και κυρίως έχει στόχο τη βελτίωση και την ενίσχυση της πνευματικής, ψυχικής λειτουργίας και εξέλιξης.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του συλλόγου 27510-68858 κατά τις ώρες λειτουργίας του (καθημερινά 10π.μ.-1μ.μ )

Μπορεί να είναι doodle γιόγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αυξήσεις έως και 90% στα διόδια!

AGGELOS DRITSAS

Από 1η Μαρτίου αρχίζει το πλαφόν στο βρεφικό γάλα

AGGELOS DRITSAS

Η ώρα των απονομών με τους πρωταγωνιστές του #24trailride

AGGELOS DRITSAS

Διακοπή & εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων επι της οδού Τίρυνθας – Ν. Ηραίου

AGGELOS DRITSAS

Ενημερωτική συνάντηση για την πανώλη των αιγοπροβάτων

AGGELOS DRITSAS

Τι άλλο; Το πορτοκάλι. “Πιάσε το πορτοκάλι και μίλα μου για σένα”

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών : H απαιτούμενη έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου για το προϋπολογισμό του 2024.

AGGELOS DRITSAS

Στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού θα συμμετέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Οδύσσεια” Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας – Κορινθίας: Απεργούμε με πείσμα ενάντια στο «πάμε και όπου βγει»

AGGELOS DRITSAS

Ο Παναργειακός είναι υπόθεση όλων μας! ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Του Αγίου Νεκταρίου, Πολιούχου και Προστάτη της Αίγινας, Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2024.

AGGELOS DRITSAS