Κυ. Αυγ 9th, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

DUBL-EX ο Αθανάσιος Δουβλίδης εποχή. Αιωνία η μνήμη του.

Και δύο λόγια για τους ενισχυτές DUBL-EX. Πολλοί τους κατηγορούν, λένε ότι θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι. Είναι σαν να λέμε το αντίστοιχο για τον σκαραβαίο της WW. Και η δύο κατασκεύες άφησαν εποχή...

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες με θλίψη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι προχθές έφυγε από την ζωή ο Αθανάσιος Δουβλίδης σε ηλικία 93 ετών. Ένας μεγάλος δάσκαλος για πάρα πολλούς σημερινούς τεχνικούς και όχι μόνο. Ποτέ δεν κράτησε μυστικό τεχνογνωσίας για τον εαυτό του και πάντα προσπαθούσε να μεταδώσει όσα περισσότερα μπορούσε σε όλους όσους τον γνωρίσαμε και δουλέψαμε μαζί του.

Νιώθω πραγματικά μεγάλη τιμή με όλη την σημασία των λέξεων για αυτόν τον υπέροχο φίλο και πάνω από όλα υπέροχο άνθρωπο για όσα μου έμαθε και δεν αναφέρομε μόνο στα τεχνικά εφόδια που μου έδωσε αλλά και όλα τα άλλα που μου έμαθε που με βόηθησαν να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες που προέκυπταν στο πέρασμα του χρόνου στην αρχή ως στέλεχος καταστημάτων πώλησης ηλεκτρονικών με τις καλύτερες συστάσεις που έγινα περιζήτητος και στη συνέχεια ως ελεύθερος επαγγελματίας με την απεριόριστη βοήθεια στο ξεκίνημα της εταιρείας μου.Πραγματικά είχα μεγάλη τύχη που επέλεξα το μεγάλο σχολείο της DUBLEX ο δρόμος προς την επιτυχία ήταν πιο εύκολος.

Κυρ Σάκη καλό σου ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων.Τα θερμά μου συλληπτήρια στους οικείους του.George Theodorakakis

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook