ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 , ημέρα του Αγίου Πνεύματος και της καθιερωμένης γιορτής των εμπόρων της Πόλης του Ναυπλίου, στην Ιερά Μονή Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής ( Αγία Μονή ) η Θεία Λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου κ. Ελένη Ασπιώτη , ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν την γιορτή των Εμπόρων. Ευχήθηκε η ημέρα του Αγίου Πνεύματος να φωτίσει τις ζωές όλου του κόσμου και των εμπόρων , που παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν εξακολουθούν να είναι δυνατοί και αισιόδοξοι. Ταυτόχρονα ζήτησε από τον κόσμο να στηρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις του Ναυπλίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκαν γλυκίσματα σε όλους από τα μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Σ.Ν. στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής.

Τη Θεία Λειτουργία τίμησαν με τη παρουσία τους:

Οι Βουλευτές Αργολίδας κ. Γ. Ανδριανός και ο κ. Γ. Γαβρήλος. Ο Αντιπερειφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού κ. Β. Σιδέρης. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δ. Ορφανός , η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Ν. Καραγιάννη, ο Αντιδήμαρχος Αδειοδότησης κοινόχρηστων χώρων κ. Δ. Διαλιάτσης , ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Σ. Δωρής , η Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ. Α. Παναγιωτακοπούλου , ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Χ. Γκούμας , ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Θ. Παπαθανασίου , ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Ε. κ. Β. Παγώνης. Οι Πρώην Πρόεδροι του Ε.Ε.Σ.Ν. κ. Γεώργιος Παΐβανάς και Κ. Βερδελής , μέλη , πιστοί και φίλοι του Συλλόγου μας.

Η Διοίκηση του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου εύχεται σε όλους τους εμπόρους και επιχειρηματίες καλές δουλειές με υγεία.

Εκ του ΔΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εθνικός Τολού – Aσκληπιός 0-2 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Θλιβερά τα νούμερα από έρευνα της Eurostat για την βία κατά γυναικών στην Πελοπόννησο

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινούν τα δρομολόγια των λεωφορείων προς την ΚΑΡΑΘΩΝΑ την Δευτέρα 17 Ιουνίου

AGGELOS DRITSAS

o Φαχραλντίν θα αποτελέσει σανίδα σωτηρίας για τη ΔΕΥΑ και το δήμαρχο κ. Γεωργόπουλο… με (20.000€) πλέον ΦΠΑ ο τεχνοκράτης μεταγραφή από την ομάδα Καμπόσου και Δήμου Άργους- Μυκηνών…

AGGELOS DRITSAS

Ισχυρή εντολή την Κυριακή ζήτησε ο Πέτρος Τατούλης

AGGELOS DRITSAS

Πωλείται άδεια ταξί 100% με έδρα το Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Σ.Α.Ε.Κ (ΣΧΟΛΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ)

AGGELOS DRITSAS

23χρονος και 15χρονη νεκροί σε τροχαίο το βράδυ της Δευτέρας

AGGELOS DRITSAS

Εσπερινός Οσίου Παϊσίου στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Έφυγε σήμερα για το μακρύ ταξίδι ο Ιωάννης Άραμπος

AGGELOS DRITSAS

Αλλαγή σκυτάλης στην Ενορία της Δήμαινας

Tv

Ε.Π.Σ.Αργολίδας:Απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα της Α1 Κατηγορίας 2023-2024 ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ Γ.Σ.

AGGELOS DRITSAS