ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

HORECA”Με τεράστια επισκεψιμότητα ολοκληρώθηκε η 3η ημέρα της έκθεσης.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκε η προσέλευση επιχειρηματιών από κάθε σημείο της χώρας στο Metropolitan Expo για ακόμα μία ημέρα.

Αξιοσημείωτη ήταν για 3η συνεχόμενη ημέρα η έντονη παρουσία των ξενοδόχων και ιδιοκτητών villas και ενοικιαζόμενων δωματίων από κάθε γωνιά της Ελλάδος, οι οποίοι επισκέφθηκαν τη HORECA, προκειμένου να καλύψουν κάθε ανάγκη σε εξοπλισμό, διακόσμηση, ανακαίνιση, τροφοδοσία των τουριστικών καταλυμάτων τους ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Παράλληλα, οι επαγγελματίες της καφεστίασης που επισκέφθηκαν την έκθεση, ενημερώθηκαν για νέα προϊόντα, γνώρισαν κορυφαία coffee brands και πραγματοποίησαν πλήθος εμπορικών συμφωνιών, στα περίπτερα των εκθετών.

Τέλος, ο μεγάλος αριθμός των επαγγελματιών της μαζικής εστίασης (ιδιοκτήτες, υπεύθυνοι προμηθειών, f&b managers και chef) πήραν ιδέες και είδαν τεχνικές που μπορούν να ανανεώσουν τις παροχές και το επίπεδο των υπηρεσιών της επιχείρησής τους.

Η τεράστια επισκεψιμότητα και της τρίτης ημέρας- οι πρώτες καταγραφές δείχνουν ότι ο αριθμός επισκεπτών σήμερα ήταν πάνω από 40.000-, αποδεικνύει την μεγάλη δυναμική και την εμπορική αποτελεσματικότητα της έκθεσης αλλά και ότι αποτελεί πραγματικά ένα τόπο συνάντησης, έμπνευση και networking.

HORECA2023
HORECA2023
1A
KTG01728 1164x350

Related Posts

1 of 903