– www.Dritsas.gr

Παραβάσεις των κανόνων διακίνησης προϊόντων από σουπερμάρκετ Lidl στο Ναύπλιο.

Η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή προστίμου ύψους 5.000 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, σε κατάστημα της αλυσίδας σουπερμάρκετ Lidl στη Λεωφόρο Ασκληπιού 3 στο Ναύπλιο. Μετά από έλεγχο που έγινε στις 25 Ιουλίου, από αρμόδιους υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης, διαπιστώθηκαν δύα παραβάσεις των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ σε έξι κωδικούς προϊόντων.

Πιο συγκεκριμένα διαπιστώθηκε μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις και μη αναγραφή των υποχρεωτικών ενδείξεων της ποικιλίας και του τόπου παραγωγής στα είδη για τομάτες και πατάτες.

Η ανακοίνωση επιβολής προστίμου όπως δημοσιεύτηκε σήμερα στον επίσημο ιστότοπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. πηγή http://πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ενόψει των ισχυρών ανέμων που θα πνέουν τις επόμενες ημέρες, 

AGGELOS DRITSAS

Η Καθαρά Δευτέρα είναι η πρώτη ημέρα της Σαρακοστής

AGGELOS DRITSAS

“Δεσμοί Αίματος”: 175η τακτική εθελοντική αιμοδοσία στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Σοβαρό τροχαίο στα Φίχτια Αργολίδας αποκλειστικό βίντεο – ρεπορτάζ

AGGELOS DRITSAS

Τέλος η οδήγηση για τους 70άρηδες – Γιατί τους παίρνουν το τιμόνι

AGGELOS DRITSAS

Αρμάτα 2025 – Από τις 27 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου

AGGELOS DRITSAS

Η δύναμη των ενεργών πολιτών

AGGELOS DRITSAS

Κώστας Καράπαυλος Πωωωωω!!!!!!

AGGELOS DRITSAS

18 Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΡΕΠΆΝΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Πτώση οχήματος σε ρεματιά στην Αγριλίτσα Αργολίδας – Επιχείρηση Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ

AGGELOS DRITSAS