Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

O Κρανιδιώτης chef Μιχάλης Ντουνέτας βραβεύτηκε ως πρεσβευτής της Ελληνικής κουζίνας για το 2022.

Published

on

270922727_5288342207860973_2038035318985372049_n

Ο οργανισμός Greek Taste Beyond Borders® GTBB, γνωστός για τη μακροχρόνια παγκόσμιαδράση του για τη διάδοση της Ελληνικής Γαστρονομίας, πιστοποίησε και βράβευσε τον καταξιωμένο σεφ κ. Μιχάλη Ντουνέτα (καθηγητή μαγειρικής, συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής, γευστικός και σύμβουλος) για το μεγάλη συμβολή στην ανάπτυξη και διάδοση της ελληνικής γαστρονομίας στον κόσμο, με τον ανώτατο τίτλο της Ελληνικής Γαστρονομίας (Ambassador for Greek Gastronomy® 2022 – Χρυσό Μετάλλιο). Ο διάσημος Chef είχε δύο ακόμη επίσημους τίτλους @ambassadors στη σειρά, με τον τρίτο να κάνει σημαντική διαφορά.

Ο σεφ Μιχάλης Ντουνέτας και όλα τα πιστοποιημένα μέλη (πρεσβευτές) της οργάνωσης & οδηγός Greek Taste Beyond Borders® GTBB & Ambassadors of Taste® θα συμμετάσχουν στο 4ο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο των Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy® που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Αθηνών. Μέγαρο Μουσικής στις 12 Ιουλίου 2022 με μεγάλη επισημότητα. 

Ο Μ.Ντουνέτας δήλωσε για αυτή την τιμή που του έγινε : 

«Είμαι πολύ περήφανος για την βράβευση από τον οργανισμό Greek Taste Beyond Borders ως πρεσβευτής της Ελληνικής κουζίνας για το 2022. Θα κάνω ότι μπορώ για να τιμήσω αυτόν το σκοπό.»

Ποιός είναι ο οργανισμός Greek Taste Beyond Borders

Στα 5 χρόνια ίδρυσής του ο οργανισμός ιδιωτικών συμφερόντων GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB  με έμβλημα την χρυσή σπείρα και έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο έχει καταφέρει με αυτοχρηματοδότηση να δημιουργήσει το μεγαλύτερο business network με εξουσιοδοτημένους ambassadors σε κάθε σημείο του πλανήτη. Δημιούργησε την δική του τεχνογνωσία “GTBB Prototype” που βασίζεται σε στρατηγική σύγχρονου branding, προσφέροντας μοναδικά branding-marketing tools σε market leaders της ελληνικής αγοράς, όπως τα certification title awards του επίσημου τίτλου «Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας® – Ambassador for Greek Gastronomy®Ambassador of Greek Taste® και Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy®». Τα σήματα επικοινωνούνται με την ένδειξη Gold Medal, είναι προστατευμένα παγκοσμίως σαν εμπορικά σήματα – trademark και αποδίδονται σε εταιρίες υψηλού κύρους με εξαγωγική δραστηριότητα (ελληνικών προϊόντων) κάτω από διαδικασία πιστοποίησης και τυπικών ελέγχων. Δυνατότητα απόκτησης έχουν επίσης και single entities μεταξύ αυτών και υψηλής κλάσης chefs.

Η αξία του τίτλου για έναν Έλληνα Chef, αυτή του επίσημου τίτλου «Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας®» αποτελεί το υψηλότερο διαπιστευτήριο υψηλότατου κύρους στην ιστορία της ελληνικής γαστρονομίας εξαρχής,  με πολύ μεγάλες ευκαιρίες να ανοίγουν νέους ορίζοντες για τους πιστοποιημένους και πέρα από τα σύνορα της ελληνικής γαστρονομίας… όπως μεταφράζεται και το logo του οργανισμού GTBB.

Αξιοσημείωτο είναι και το νέο σήμα ποιότητας της αυθεντικής ελληνικής γεύσης Authentic Taste of Greece | Gold Award που λανσάρισε το GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB στις αρχές του 2019 και προορίζεται για του άριστους εκπροσώπους της ελληνικής γεύσης ανά τον κόσμο όπως premium προϊόντα Ελλήνων παραγωγών, εστιατόρια, delicatessen και τουριστικά resort. Να σημειώσουμε πως το σήμα αυτό λαμβάνεται με διαδικασία πιστοποίησης και τυπικών ελέγχων, ενώ ήδη μεγάλοι παραγωγοί τα έχουν τυπώσει στις συσκευασίες τους. Ο ρόλος τους είναι να ενδυναμώνουν το ελληνικό brand στα ράφια και στα e-shops των παγκόσμιων αγορών σαν μια σφραγίδα ποιότητας αυθεντικής ελληνικής γεύσης.

Ας δούμε λοιπόν ποιος κρύβεται πίσω από το μεγάλο αυτό επίτευγμα. Ο ιδρυτής του GTBB είναι ο Φίλιππος Κούτρας με το ευρέως γνωστό Estiatoria.gr το οποίο έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην ελληνική γαστρονομία την τελευταία 10ετία και τον θεσμό Golden Awards® Πανελλαδικός θεσμός βραβείων Estiatoria.gr Golden Awards – Gold Award of Quality & Taste μέσα από τον οποίο αναδεικνύονται οι κορυφαίες επιχειρήσεις εστίασης πανελλαδικά και αδιαμφισβήτητα αποτελεί επίσημη διάκριση υψηλής αξίας και γοήτρου για τους διεκδικητές του. Το οργανωμένο πλάνο του οργανισμού, οι πολυάριθμοι υποστηρικτές του, οι κομβικές σχέσεις με ξένα κέντρα γαστρονομίας & τουριστικούς ομίλους και το όραμα για δημιουργία & ανάπτυξη, δίνουν την απάντηση στην σύγχρονη εποχή που διανύουμε, ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να συμπορεύεται με το κρατικό όραμα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο το GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB ανήγγειλε πρόσφατα το παγκόσμιο συνέδριο, προσκαλώντας τις ηγέτιδες εταιρίες να γίνουν Gold Sponsors στην σημαντική αυτή διοργάνωση.

Google News
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγοπληξία στην Π.Ε. Αργολίδας

Published

on

By

ScreenHunter 2853

Ο Αντι/ρχης Π.Ε. Αργολίδας Δημήτριος Σχοινοχωρίτης υποδέχθηκε, σήμερα 27/1/2022, τον Περιφερειάρχη Περιφέρειας Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας., στο Ναύπλιο. Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ Ιωάννης Μαλτέζος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελ/σου Ιωάννης Μαντζούνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γανώσης.

Μείζον θέμα της συζήτησης ήταν οι ζημιές που προκλήθηκαν από τον παγετό που έπληξε τα εσπεριδοειδή και τα κηπευτικά στην Π.Ε Αργολίδας στις 25 και 26/1/2022. Επί πέντε συνεχόμενα βράδια είχαμε παγετούς στην Αργολίδα,με ισχυρότερο την 25/1/2022 όπου η θερμοκρασία κυμάνθηκε από -5 έως -8 με βάση ενδείξεις του μετεωρολογικού σταθμού Πυργέλας.

Η αρμόδια υπηρεσία (Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής) πραγματοποίησε αυτοψία στις καλλιέργειες και ενημέρωσε ενδελεχώς τον Περιφερειάρχη για το μέγεθος των ζημιών. Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Περ/ρχη κ. Νίκα με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Εστάλη η έκθεση της αρμόδιας υπηρεσίας ΔΑΟΚ της Π.Ε Αργολίδας στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό ,στον ΕΛΓΑ και αναμένεται επίσκεψη του κ. Λυκουρέντζου στη Αργολίδα την Τετάρτη 2/2/2022.

Google News
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]
Continue Reading

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ

Σοκ στο Άργος από το θάνατο του δικηγόρου Ανδρέα Σαγκανά

Published

on

By

11-12-21-ΠΕΝΘΟς-728x426

Πέθανε απροσδόκητα ο δικηγόρος Ανδρέας Σαγκανάς, σε ηλικία 64 ετών, προκαλώντας σοκ και θλίψη στο Άργος και την ευρύτερη περιοχή της Αργοναυπλίας, όπου δραστηριοποιούταν επαγγελματικά.

Διατηρούσε επί σειρά ετών δικηγορικό γραφείο στην οδό Δαναού στο Άργος. Διακρινόταν για το ήθος, και την άρτια νομική του κατάρτιση.

Με τη γυναίκα του Ανδριανή Σκλαβούνου απέκτησαν δύο παιδιά.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου στο Άργος. Η ταφή του έγινε στο κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου.

Google News
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Όταν ο Γιώργος Τρομάρας τράβηξε με τα δοντια του 2 βαγόνια τρένου

Την Παρασκευή (28/1) η κηδεία

Published

on

By

Τρομάρας-2

Ο Γιώργος Τρομάρας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Ο διάσημος Έλληνας παλαιστής και strongman, ο νέος Έλληνας Ηρακλής όπως τον αποκαλούσαν όλοι, κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής πορείας του, είχε καταφέρει πράγματα, που δεν τα χωρούσε ανθρώπινος νους.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά του κατορθώματα, έλαβε χώρα στον Πύργο, το 2000, όταν ο Γιώργος Τρομάρας, τράβηξε με τα δόντια του δύο βαγόνια τρένου, συνολικού βάρους 28 τόνων.

Η κηδεία του θα τελεστεί στη Ζωοδόχου Πηγή στην Πλατεία Παιανίας στις 12 το μεσημέρι.

Google News
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Αττική Οδός: Άνοιξε χωρίς διόδια έως τις 30 Ιανουαρίου

Published

on

By

Attiki Odos

Η Αττική Οδός με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι από σήμερα (Πέμπτη 27/01) στις 8 το πρωί τίθενται σε λειτουργία και τα υπόλοιπα τμήματά της, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου.

Οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς. 

Επισημαίνεται επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα. 
Προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία ΠολιτικήςΠροστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00.

Google News
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Τα αποτελέσματα των rapid test της Τετάρτης 26/1 σε Ναύπλιο και Άργος

Published

on

By

103488-selfcovtest

Την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκαν 121 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 53 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 20.456 rapid test και ανευρέθηκαν 1.874 θετικά (9.16%).

Από τις 1.874 περιπτώσεις, οι 966 αφορούν άνδρες και οι 908 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 29.73 έτη.

Στην Αργολίδα πραγματοποιήθηκαν δυο δράσεις σε Άργος και Ναύπλιο όπου διενεργήθηκαν συνολικά 392 rapid test και προέκυψαν 59 θετικά αποτελέσματα.

ΠΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΑΝΑΗ-ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΑΡΓΟΣ
208 rapid test με 32 θετικά (15.38%) αφορούν σε 12 άνδρες και 20 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 21 έτη

ΠΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ
184 rapid test με 27 θετικά (14.67%) αφορούν σε 11 άνδρες και 16 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 39 έτη

Google News
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]
Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Παύση άσκησης αρμοδιοτήτων των ανταποκριτών ΟΓΑ-eΕΦΚΑ του Δήμου Ερμιονίδας

Published

on

By

oga-efka

Με την υπ’ αριθ. πρωτ. 15186/13.01.2022 Απόφαση του Διοικητή του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), παύει στις 31.01.2022 η άσκηση των αρμοδιοτήτων των ανταποκριτών ΟΓΑ – e-ΕΦΚΑ του Δήμου Ερμιονίδας, για θέματα ασφάλισης, συνταξιοδότησης και παροχών των προσώπων του άρθρου 40 του ν. 4387/2016 (ασφαλισμένων του τέως ΟΓΑ).

Η άμεση κατάργηση των κατά τόπους ανταποκριτών, οφείλεται στην έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Αργολίδας, με έδρα το Δήμο Ναυπλιέων, στην οποία οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι ΟΓΑ e-ΕΦΚΑ θα απευθύνονται στο εξής χωρίς τη διαμεσολάβηση των τοπικών ανταποκριτών.

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης και απλούστευσης των διαδικασιών, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Αργολίδας. Με ιδιαίτερο προβληματισμό διαπιστώνουμε τη συρρίκνωση των υπηρεσιών στην επαρχία και συσσώρευσή τους στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί τους Ανταποκριτές ΟΓΑ – e-ΕΦΚΑ του Δήμου Ερμιονίδας, οι οποίοι επί σειρά ετών συνέβαλαν τα μέγιστα στην άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και συνταξιούχων πρώην ΟΓΑ.

Ο Δήμαρχος
Ιωάννης Γεωργόπουλος

Google News
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Continue Reading

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ

Δήμος Άργους Μυκηνών: Την Παρασκευή 28/1 θα λειτουργήσουν τα σχολεία από τις 10πμ

Published

on

By

κλειστά-σχολεία

Όλες οι Σχολικές Μονάδες του Δήμου Αργους-Μυκηνών, την Παρασκευή 28/01/2022 θα λειτουργήσουν, από την 10η π.μ..
Ο Παιδικός Σταθμός Λιμνών, την 28.01.2022, ημέρα Παρασκευή, θα παραμείνει κλειστός.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών
Δημήτρης Καμπόσος

Google News
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]
Continue Reading

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας: Να αποζημιωθούν όλοι όσοι επλήγησαν από τον παγετό στο 100%

Published

on

By

ScreenHunter 2846

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Αργολίδα από τη Δευτέρα 24/1 με θερμοκρασίες που έφτασαν μέχρι και τους -7 και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, μας φέρνουν αντιμέτωπους με μία νέα τεράστια καταστροφή στα εσπεριδοειδή.

Παράλληλα, σε αυτές τις συνθήκες ψύχους, οι συνεχείς διακοπές ρεύματος με αποκορύφωμα την δίωρη διακοπή χθες βράδυ, δεν μας επέτρεψαν στα όποια αντιπαγετικά συστήματα να λειτουργήσουν ορθά, αφήνοντάς μας βορρά στον παγετό. Αποκαλύπτεται για ακόμα μια φορά η ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού, και η ανικανότητα του για να μας προστατέψει.

Η κατάστασή μας γίνεται ασφυκτική αφού ουσιαστικά χάνουμε το εισόδημά μας ενώ την ίδια στιγμή έχουν εκτιναχθεί στα ύψη οι τιμές του ρεύματος και των αγροεφοδίων, αυξάνοντας έτσι το κόστος παραγωγής, σε σημείο να καθιστά την επιβίωση μας ανέφικτη.

Απαιτούμε εδώ και τώρα:

· Να αποζημιωθούν όλοι όσοι επλήγησαν από τον παγετό στο 100% της πραγματικής ζημιάς σε παραγωγή και φυτικό κεφάλαιο χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

· Κατώτατες εγγυημένες τιμές που θα διασφαλίζουν το κόστος παραγωγής και ένα ικανοποιητικό εισόδημα να μπορούμε να ζήσουμε της οικογένειες μας, με φτηνά και ποιοτικά προϊόντα για το λαό.

· Αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ , με κρατική χρηματοδότηση που θα αποζημιώνει στο 100% την πραγματική ζημιά.

· Αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο, κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής και μείωση στο 50% στο Αγροτικό ρεύμα.

· Αφορολόγητο όριο στα 12.000 ευρώ.

· Επιδότηση στις ζωοτροφές και στα λιπάσματα.

Google News
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Θλίψη στην Ερμιονίδα για την απώλεια του Ιερέα Νικολάου Χατζή

Published

on

By

272740792_4759870907466888_1825274870729127259_n

Εκλήθη για την αιωνιότητα, στο επουράνιο Θυσιαστήριο , Συλλειτουργός του Χριστού και πάντων των Αγίων του Θεού, ο αγαπητός και σεβαστός μας αοίδιμος π.Νικόλαος Χατζής.
Γεννήθηκε εν Ικαρία, εις Άγιο Κήρυκο, την 10η Ιουλίου 1929. Έγγαμος με την πρεσβυτέρα του Αικατερίνη Μαστροκόλια απέκτησαν 2 τέκνα και εγγόνια.
Αναγνώστης χειροθετήθηκε εν Κρανιδίω το 1963 υπό του μακαριστού Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης Κυρού Παντελεήμονος του Παπαγεωργίου. 
Χειροτονήθηκε Διάκονος την 7η Ιανουαρίου 1979 στον Ι.Ν.Ευαγγελισμού Θεοτόκου Κυψέλης Αιγίνης και πρεσβύτερος την 8η Απριλίου του ίδιου έτους στον Ι.Ν.Εισοδίων Θεοτόκου Κρανιδίου υπό των Σεπτών χειρών του μακαριστού Μητροπολίτου Ύδρας Κυρού ΙΕΡΌΘΕΟΥ. 
Διηκόνησε ως εφημέριος το πρώτον εις τον Ι.Ν.Αγ.Χαραλάμπους Κάτω Φαναρίου και εν συνεχεία εις τον Ι.Ναό Αγίων Αποστόλων Ηλιοκάστρου.
Οικονόμος χειροθετήθηκε υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.ΕΦΡΑΙΜ την 29η Αυγούστου 2001 εις τον Ι.Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου,Πρωτοπρεσβυτέρος την 28η Αυγούστου 2005 εις τον ως άνω Ι.Ναό και λόγω χηρείας χειροθετήθηκε υπό του Σεβασμιωτάτου Αρχιμανδρίτης την 3ην Σεπτεμβρίου 2020 εις το Καθολικό της Ι.Μονής Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης.
Υπήρξεν άνθρωπος του Θεού διηκόνησε την Εκκλησία του Χριστού στην Ιερά Μητρόπολη μας σε όλα τα χωριά της Τροιζηνίας και της Ερμιονίδος.
Άριστος πνευματικός,Θεοφόρος κληρικός,φίλος του Αγίου Νεκταρίου με το βαμβάκι του οποίου (Αγίου Νεκταρίου) το οποίο μέσα σε φακελάκια μοίραζε σε όλους τους αναγκεμένους αδελφούς και πολύ έδεινε παρηγοριά και ίαση.
Δεν θέλησε ποτέ να πάρει σύνταξη.Δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ο παπάς δικαιούται σύνταξη.
Μέχρι πρότινος -έφυγε σε ηλικία 94 ετών- στην Αίγινα λειτουργούσε , εξομολογούσε,και έτρεχε στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου να δει τα πνευματικά του παιδιά.
Στην τελευταία συνομιλία με τον Σεβασμιώτατο ο π. Νικόλαος είπε: ” Σεβασμιώτατε δεν μπορώ πλέον να σας βοηθήσω όμως πνευματικά μπορώ να βοηθήσω όπου θα με καλέσετε”.
Πολύ πονούμε ως άνθρωποι αυτόν τον αποχαιρετισμό αλλά ακράδαντα πιστεύουμε στην παρρησία του , στον θρόνο του Θεού και στις προσευχές του. 
Ας είναι αιωνία η μνήμη Του και να έχουμε την ευχή Του!
Η Εξόδιος ακολουθία θα ψαλή την Πέμπτη 27η Ιανουαρίου 2022 εις τον Ι.Ναό Εισοδίων Θεοτόκου (Κάτω Παναγιά) Κρανιδίου και ώρα, 11.30′,χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ.κ ΕΦΡΑΙΜ. 
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Google News
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Τροχαίο με τραυματισμό στο Ναύπλιο 5:30 το πρωί

Published

on

By

asthenoforo

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου στο Ναύπλιο στην οδό Άργους στο ύψος περίπου της διασταύρωσης με την Χ. Τρικούπη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν περίπου 5:30 το πρωί όταν ο οδηγός ενός Ι.Χ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ.
Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο τραυματισμός του οδηγού 25 χρονών ο οποίος εγκλωβίστηκε στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του, ενώ  η μεταφορά του στο Νοσοκομείο έγινε από το ΕΚΑΒ Αργολίδας. 

Ερευνά για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου

Google News
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]
Continue Reading
ScreenHunter-1276
300x300vac
ΑΚΡΟΜΟΛΙΟ-2017-12-22-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-ΔΕΥΑΑΡΜ-μικρή
ScreenHunter 2853
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ4 ώρες ago

Παγοπληξία στην Π.Ε. Αργολίδας
4 (1)

11-12-21-ΠΕΝΘΟς-728x426
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ4 ώρες ago

Σοκ στο Άργος από το θάνατο του δικηγόρου Ανδρέα Σαγκανά
0 (0)

Pyrosvestiko-soma_logo-1200x675
ΚΟΙΝΩΝΙΑ4 ώρες ago

Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ: Νέος Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος
0 (0)

Τρομάρας-2
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ4 ώρες ago

Όταν ο Γιώργος Τρομάρας τράβηξε με τα δοντια του 2 βαγόνια τρένου
0 (0)

Attiki Odos
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ4 ώρες ago

Αττική Οδός: Άνοιξε χωρίς διόδια έως τις 30 Ιανουαρίου
0 (0)

103488-selfcovtest
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ4 ώρες ago

Τα αποτελέσματα των rapid test της Τετάρτης 26/1 σε Ναύπλιο και Άργος
4 (1)

ktinotrofoi1484309516
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ5 ώρες ago

Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας: “Η κτηνοτροφία μπροστά στην καταστροφή”
0 (0)

oga-efka
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ5 ώρες ago

Παύση άσκησης αρμοδιοτήτων των ανταποκριτών ΟΓΑ-eΕΦΚΑ του Δήμου Ερμιονίδας
0 (0)

κλειστά-σχολεία
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ5 ώρες ago

Δήμος Άργους Μυκηνών: Την Παρασκευή 28/1 θα λειτουργήσουν τα σχολεία από τις 10πμ
4 (1)

αγροτες συναντηση
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ5 ώρες ago

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων με τους αγρότες
0 (0)

55555555555 copy
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ1 μήνα ago

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ :ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

777 2264
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ1 μήνα ago

Μαλλιά Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021 -2022: Οι νέες τάσεις στα κουρέματα – Τα νέα χτενίσματα

eortologio-poioi-giortazoyn-simera-paraskeyi-17-dekemvrioy-960x504
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ1 μήνα ago

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 18 Δεκεμβρίου

Ανάπλαση-Αιγίου-Ναύπλιο-εργασίες-2-780x470
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ1 μήνα ago

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για την ανάπλαση.

iStock-1131738236-1024x683
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ1 μήνα ago

Παράταση για τέλη κυκλοφορίας & επιστρεπτέες προκαταβολές

arvanitia-1
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ1 μήνα ago

Επιδοτούμενη μετεκπαίδευση σε Ναύπλιο, Ερμιόνη, Λουτράκι, Καλαμάτα – Ποιους αφορά

444 2316
LIFESTYLE1 μήνα ago

«Πολλές φορές θα πω “το σύντροφό μου” και μου απαντάνε “τι σύντροφο;”»

ScreenHunter 2324
LIFESTYLE1 μήνα ago

The Voice – Τελικός: Νικήτρια η 16χρονη Άννα που τραγουδάει σαν άγγελος – “Σε θαυμάζω, είμαι τόσο τυχερός”

5652323
LIFESTYLE1 μήνα ago

Πέθανε ο Ορφέας Ζάχος, ο κινηματογραφικός «Κίμωνας»

6567 2350
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Λυκουρέντζος: ΕΛ.Γ.Α.: 71 Εκατ. ευρώ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ.

ScreenHunter 2846
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ11 ώρες ago

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας: Να αποζημιωθούν όλοι όσοι επλήγησαν από τον παγετό στο 100%
0 (0)

ScreenHunter 2846
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ1 ημέρα ago

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΑΠΟ ΠΑΓΕΤΟ DRONE+VIDEO
0 (0)

48_82
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ1 ημέρα ago

Ο Δήμος Ναυπλιέων δίπλα στους αγρότες
0 (0)

ScreenHunter-2828
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ2 ημέρες ago

Το πανέμορφο Ναύπλιο 25 -1 -2022 ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ (ΕΛΠΙΣ) ΒΙΝΤΕΟ
0 (0)

ScreenHunter 115
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ2 ημέρες ago

ΚΑΜΠΟΣΟΣ : Ένα μεγάλο μπράβο στο προσωπικό του δήμου για την καλή δουλειά
0 (0)

xionikor-16012020-11
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ3 ημέρες ago

Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες στην Αργολίδα για την σφοδρή ένταση των φαινομένων τις επόμενες ώρες
0 (0)

Χιόνια στην Συρία και την Σαουδική Αραβία _ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 22_01_2022 _ OPEN TV 0-7 screenshot
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ4 ημέρες ago

Πρωτοφανής χιονόπτωση σε Συρία και Σαουδική Αραβία (βίντεο)
0 (0)

EuUsf4NWQAEAsrt
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ4 ημέρες ago

Οριστικό: Κλειστά τα σχολεία και στο Δήμο Άργους Μυκηνών 24 και 25/1 λόγω κακοκαιρίας
0 (0)

xionia-ethniki-odos-
ΚΑΙΡΟΣ5 ημέρες ago

Οδηγίες προς τους οδηγούς από την ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. για την επερχόμενη κακοκαιρία
0 (0)

ScreenHunter 2758
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ1 εβδομάδα ago

Οικία Νίκου Καρούζου. Αγώνας για την διάσωσή της. Ανάπλι εμπρός!
0 (0)

Trending

Copyright © 2021-22 Digital Cities IKE , powered by Dritsas.gr