Σα. Οκτ 16th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Zoetis: Η νέα επωνυμία της εταιρείας υγείας ζώων του ομίλου Pfizer

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Η Zoetis Hellas υποστηρίζει τους πελάτες της, οι οποίοι εκτρέφουν ζώα για να παράγουν υψηλής ποιότητας τρόφιμα για έναν αυξανόμενο πληθυσμό σε έναν κόσμο περιορισμένων πόρων…

O πρώην επιχειρησιακός κλάδος υγείας των ζώων της Pfizer, γνωστός και ως Pfizer Animal Health, συνεχίζει πλέον αυτόνομα την επιτυχημένη πορεία του παγκοσμίως ως ανεξάρτητη εταιρεία με την επωνυμία Zoetis.

Έτσι και στην Ελλάδα, όπου η Pfizer έχει συστήσει την εταιρεία «Pfizer Hellas Animal Health SΑ», ανακοίνωσε ότι από τις 15 Μαρτίου 2013 αλλάζει την επωνυμία της σε «ZOETIS HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» και τον διακριτικό της τίτλο σε «ZOETIS HELLAS S.A.».

Το όνομα της εταιρείας Zoetis (zō-EH-tis) έχει τη ρίζα του στο πρόθεμα «ζω» όπως και οι συναφείς έννοιες «ζωή», «ζωντανός», «ζώο», «ζωολογικός» και «ζωολογία». Θυμίζει στα Ελληνικά τη λέξη «ζωτικός» που σημαίνει κάτι το απαραίτητο για τη διατήρηση της ζωής ενός ζωντανού οργανισμού. Η επιλογή του ονόματος Zoetis λοιπόν σηματοδοτεί την αφοσίωση της εταιρείας παγκοσμίως, στην υποστήριξη των κτηνιάτρων και των κτηνοτρόφων, που εκτρέφουν και παρέχουν φροντίδα στα τόσο απαραίτητα για όλους μας ζώα.

Χάρη στην εμπειρία των 60 ετών που έχει αποκομίσει ως κτηνιατρικός κλάδος της Pfizer, παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να βοηθά τους πελάτες της να ανταποκρίνονται στις υφιστάμενες προκλήσεις μέσω ποιοτικών φαρμάκων και εμβολίων, που τα συμπληρώνουν διαγνωστικά προϊόντα, γενετικές εξετάσεις και ένα φάσμα υπηρεσιών.

Η Zoetis Hellas υποστηρίζει τους πελάτες της, οι οποίοι εκτρέφουν ζώα για να παράγουν υψηλής ποιότητας τρόφιμα για έναν αυξανόμενο πληθυσμό σε έναν κόσμο περιορισμένων πόρων, και τους πελάτες που διαθέτουν ζώα συντροφιάς που τα περιποιούνται και τα φροντίζουν για να ζουν περισσότερα χρόνια και με βελτιωμένη υγεία.

Η Zoetis (Ζοέτις) αποτελεί τον κορυφαίο διεθνώς όμιλο εταιρειών για την υγεία των ζώων, και είναι αφοσιωμένη στην υποστήριξη των πελατών της και των επιχειρήσεών τους. Χάρη στην συσσωρευμένη εμπειρία 60 ετών που έχει αποκτήσει ως επιχειρησιακή μονάδα υγείας των ζώων της Pfizer, η Zoetis ανακαλύπτει, αναπτύσσει, παρασκευάζει και εμπορεύεται κτηνιατρικά εμβόλια και φάρμακα, με έμφαση στα παραγωγικά ζώα και στα ζώα συντροφιάς. Η Zoetis είχε ετήσια έσοδα $4,2 δισεκατομμύρια κατά το οικονομικό έτος 2011. ’Eχει περισσότερους από 9.500 υπαλλήλους και μια τοπική παρουσία σε περίπου 70 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 29 μονάδων παραγωγής σε 11 χώρες. Τα προϊόντα της εξυπηρετούν κτηνιάτρους, κτηνοτρόφους και ανθρώπους που εκτρέφουν και φροντίζουν παραγωγικά ζώα και ζώα συντροφιάς σε 120 χώρες.

newpost.gr

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ