ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΣΜΟΣ

Ανακοίνωση της Επιτροπής Ειρήνης Αργολίδας για την αποστολή ελληνικής φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) καταδικάζει την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να στείλει ελληνική φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα, με το πρόσχημα της ασφάλειας της ναυσιπλοΐας και της προστασίας των εμπορικών πλοίων.
Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη απόφαση, που αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στη μακρά αλυσίδα της εμπλοκής της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, βάζοντας τον ελληνικό λαό σε μεγάλες περιπέτειες. Ιδιαίτερα σε αυτές τις συνθήκες που κλιμακώνονται η δολοφονική επίθεση και οι σχεδιασμοί του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ κατά του Παλαιστινιακού λαού και των άλλων λαών της Μέσης Ανατολής, η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ της στήριξης της δολοφονικής πολιτικής του κράτους του Ισραήλ.

Η «καραμέλα» του λεγόμενου εθνικού συμφέροντος που αναμασά η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τα πραγματικά συμφέροντα και τις ανάγκες του ελληνικού λαού και των λαών της περιοχής. Αντίθετα, φανερώνεται ότι τα συμφέροντα για τα οποία μιλά είναι εκείνα των εφοπλιστών, των επιχειρηματικών ομίλων και των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ -ΕΕ. Σε αυτά τα συμφέροντα «πίνουν νερό» ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα αστικά κόμματα, που τόσο ως κυβερνήσεις, όσο και ως αντιπολίτευση υπηρέτησαν και υπηρετούν με τον ζήλο του καλού μαθητή.

Αποκαλύπτεται για πολλοστή φορά και με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι οι υπέρογκες δαπάνες της Ελλάδας στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και οι δεκάδες στρατιωτικές αποστολές εκτός συνόρων, στις οποίες συμμετέχει η χώρα μας, δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με την ασφάλεια και την άμυνα της Ελλάδας.

Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα κάθε εμπλοκή!

Να επιστρέψουν τώρα τα ελληνικά πλοία ή άλλες στρατιωτικές μονάδες από αποστολές που δεν έχουν καμία σχέση με την άμυνα της χώρας και την προστασία των συνόρων της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ερμιονίδα: Νεκρός 77χρονος σε λέμβο στο Πόρτο Χέλι

AGGELOS DRITSAS

Ζημιές στις πυροσβεστικές φωλιές του Δημοτικού Σχολείου Ερμιόνης

AGGELOS DRITSAS

13 Σεπτεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών

AGGELOS DRITSAS

Κουτσοπόδι Άργους : ο Κωνσταντίνος Δ. Σχοινοχωρίτης- Έφυγε από τη ζωή

AGGELOS DRITSAS

Το 1ο Λύκειο Ναυπλίου συμμετείχε στο βιωματικό εργαστήριο «Go4Mint»

AGGELOS DRITSAS

Zεστή μουσική βραδιά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Εισαγγελική έρευνα για την αλλοδαπή εταιρεία του Στ. Κασσελάκη

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Μαλτέζος Συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, Ταξίαρχο Ηλία Αξιωτόπουλο

AGGELOS DRITSAS

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπoλις: Ειδική Διαδρομή Άγιοι Θεόδωροι 2 (φώτο) ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Δύο νεκροί από φωτιά τα ξημερώματα σε Λακωνία και Ροδόπη

AGGELOS DRITSAS

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται ότι λόγω βλάβης σε τμήμα του δικτύου ύδρευσης της περιοχής της Παλαιάς Πόλης

AGGELOS DRITSAS

Η στιγμή της έκρηξης της φωτοβολίδας που σκότωσε τον 33χρονο Μανώλη

AGGELOS DRITSAS