ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14η Σεπτεμβρίου  2024 στο  Πορτοχέλι και για 6η χρονιά η αθλητική εκδήλωση  «Porto Heli Run Experience 2024», η οποία είναι αφιερωμένη  στη Μνήμη του Μίνωα Κυριακού.

Η Εκδήλωση διοργανώθηκε από τον  Δήμο Ερμιονίδας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου και  την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η Εκδήλωση ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου με το ”Ververoda  Easy Trail Run”, έναν αγώνα 11 km, μια κυκλική διαδρομή με σημείο εκκίνησης την αρχή  του πεζόδρομου  του Πορτοχελίου.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκαν ο παιδικός αγώνας των 500 m και στη συνέχεια, το γνωστό και αγαπημένο σε όλους ”Night Run” των 5 Km.

Η συμμετοχή ήταν εξαιρετικά μεγάλη, με πάνω από 250  μικρούς και μεγάλους αθλητές να ανυπομονούν  να συμμετάσχουν και να αγωνιστούν και στις  δυο ή και στις τρείς  διαδρομές, κατά τη διάρκεια μιας υπέροχης ημέρας στο πανέμορφο Πορτοχέλι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που είναι πάντα αρωγοί σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του τόπου μας.

Τον Μέγα Χορηγό και υποστηρικτή του αγώνα, τον  Όμιλο  ΑΝΤ1 και την Οικογένεια Κυριακού για  τη θετική του ανταπόκριση στην προσπάθεια μας για την ανάδειξη του τόπου μας, το τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Σύλλογο Φίλων Πορτοχελίου (Σ.ΦΙ.Π.), το Nikki Beach Resort & Spa Portoheli, , το κατάστημα  ”Ζαχαροπλαστεία Παραδοσιακό”, τα  super market Κρητικός , τα είδη μαναβικής των  κ. Σωτήρη και Παναγιώτη Πήλιουρη, το εστιατόριο –ψησταριά του  κ. Άριστείδη Φοίβα Porto –Bizato , την πιτσαρία Αrtigiano του κ. Μπούζου Νικόλαου , το ξενοδοχείο aks Πόρτο Χέλι , τα ενοικιαζόμενα δωμάτια του κ. Λούζη Νικόλαου και το Ξενοδοχείο Ρόζος Ιωάννης  .

Σημαντικό ρόλο στον προγραμματισμό της εκδήλωσης ήταν  οι δωρεάν υπηρεσίες του   Κέντρου  Φυσιοθεραπείας- Δώρα Γαλανοπούλου, που προσέφερε με το εξειδικευμένο  προσωπικό της για τη σωστή προθέρμανση και αποθεραπεία των όλων των αθλητών.

Πολύτιμη ήταν η άριστη συνεργασία μας με το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας, το Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου, το  Πυροσβεστικό  Κλιμακίο  Κρανιδίου,  το  ιατρικό  προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας και  τη Βάση Ετοιμότητας Ερμιονίδας,  τους  οποίους ευχαριστούμε για την αμέριστη βοήθειά τους, η οποία συντέλεσε στην ασφαλή διεξαγωγή της ανωτέρω εκδήλωσης .

Ευχαριστούμε όλους όσοι δούλεψαν εθελοντικά με θετική ενέργεια, πριν και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις απονομές των μεταλλίων στους αθλητές των αγώνων, καθώς  και τη βράβευση των χορηγών με αναμνηστικές πλακέτες για τη συνεχή και απρόσκοπτη προσφορά τους στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός.  

Τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές  έκαναν ο Δήμαρχος Ερμιονιδας, κ. Γεωργόπουλος Γιάννης,  η  Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πορτοχελίου  κ. Πήλιουρη Μαρία,  οι Αντιδήμαρχοι, κ. Τσαμαδός Ιωάννης ,  κ. Στάπα Μαρία , κ. Βίκυ Πραχαλιά , κ.  Βλάσση – Δημαράκη Ελένη, ο πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Δήμου Ερμιονίδας, κ. Φλωρής Εμμανουήλ, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Αντωνία Αντωνοπούλου,   ο αντιπρόεδρος της Δ.Κ. Πορτοχελίου, κ. Κυριαζής Άγγελος, ο Πρόεδρος του Σ.ΦΙ.Π., κ. Παπαναστασίου Τζώρτζης, ο Εκπρόσωπος του Ομίλου Αντ 1 και του Nikki Beach Resort & Spa Portoheli.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες.

 Η εκδήλωση ”Porto Heli Run Experience 2024  προσελκύσει αθλητές και φίλους του αθλήματος καθώς και άτομα από όλες τις κοινωνικές ομάδες από όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας σημαντικά στην τουριστική, πολιτιστική προβολή και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

 Στόχος μας είναι με την  εκδήλωση ”Porto Heli Run Experience 2024 να προάγουμε τον Αθλητικό Τουρισμό της Ερμιονίδας, να προσελκύσουμε  αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμβάλλοντας σημαντικά στην τουριστική, πολιτιστική προβολή και οικονομική ανάπτυξη ενός τόπου πανέμορφου,  που προσφέρεται για αθλητικές δραστηριότητες χειμώνα καλοκαίρι.

Σημασία έχει πάντα η συμμετοχή και να απολαμβάνουμε τις  εκπληκτικές   διαδρομές  της εκδήλωσης   ”Porto Heli Run Experience 2024,  με θέα την θάλασσα γιατί πρόκειται για μια αθλητική γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Η αθλητική συμμετοχή προάγει την υγεία και την ευεξία, όχι μόνο μέσα από την παιδική ηλικία, αλλά και καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου .

 Τα σχόλια που αποκομίσαμε από όλους ήταν πολύ θετικά, γεγονός που μας δίνει το κίνητρο και τη χαρά να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε το επόμενο ”Porto Heli Run Summer Experience”, ακόμα πιο βελτιωμένο και πιο επιτυχημένο.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα : https://www.myrace.gr/event/5746/results.html

Ακολουθώντας την εξής διαδρομή:

 my race.gr –αποτελέσματα –Porto Heli Night Run & Ververoda Easy Trail Run- αγώνες –VERVERODA EASY TRAIL RUN  ή PORTO HELI NIGHT RUN – κλικ στο όνομα του   αθλητή .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Syllogos Sykafiar  (Η αλληλεγγύη)

Tv

Το Αρτεμίσιο Σύλλογος Καρυάς

AGGELOS DRITSAS

Τελικά ορισμένοι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

AGGELOS DRITSAS

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Η Ερμιόνη άλλοτε και τώρα: 15 χρόνια δημιουργικής παρουσίας

AGGELOS DRITSAS

“Έφυγε” ο Γιώργος Μπουρίκας…

AGGELOS DRITSAS

Παναργειακός-Ρόδος αύριο στο ΔΑΚ Άργους στις 16:00.

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Γεωργόπουλος Με λαμπρότητα και τιμή γιορτάζουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου.

Tv

Ρεκόρ εγγραφών για το 9ο Mediterranean Yacht Show

AGGELOS DRITSAS

5ο Τουρνουά Σπύρος Μπαλάσκας από τη Γυμναστική Ένωση Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Μίνι τουρνουά βόλεϊ από την Γυμναστική Ένωση Ναυπλίου για αγόρια και κορίτσια Γ’ – ΣΤ’ Δημοτικού

AGGELOS DRITSAS