ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονία Πολωνού καθηγητή: Προφυλακιστέοι όλοι οι κατηγορούμενοι

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 43χρονη πρώην σύζυγος του Πολωνού καθηγητή του Μπέρκλεϊ, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 4 Ιουλίου στην Αγία Παρασκευή.

Η γυναίκα φέρεται ως ηθική αυτουργός στην υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη.

Νωρίτερα, είχαν κριθεί προφυλακιστέοι και οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι, έπειτα από πολύωρες απολογίες ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της δολοφονίας του καθηγητή κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Ο 35χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος απολογήθηκε πρώτος ενώπιον των αρχών, φέρεται να ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή δηλώνοντας ότι ενήργησε υπό το βάρος του φόβου πως το θύμα θα απομάκρυνε τα παιδιά του από την Ελλάδα.

«Ήθελα να προστατεύσω την οικογένειά μου», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του, προσθέτοντας ότι η σύντροφός του – η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή – δεν είχε γνώση των προθέσεών του.

Τελευταία απολογήθηκε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού η 43χρονη πρώην σύζυγος του Πολωνού καθηγητή, η οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να έπεισε τον σύντροφό της να προχωρήσει στη δολοφονία. Η γυναίκα βρισκόταν σε αντιδικία με το θύμα σχετικά με την επιμέλεια των δίδυμων ανήλικων παιδιών τους.

Από την πρώτη στιγμή η 43χρονη δήλωσε αθώα, αρνούμενη κάθε εμπλοκή στην υπόθεση. Ωστόσο, αστυνομικά ευρήματα και οι καταθέσεις συνεργών φαίνεται να της αποδίδουν κεντρικό ρόλο στον σχεδιασμό και τον συντονισμό της δολοφονίας.

Κατά την απολογία της, υποστήριξε ότι αγνοούσε πλήρως τις προθέσεις του συντρόφου της και τόνισε ότι δεν είχε κανένα λόγο να επιθυμεί τον θάνατο του πρώην συζύγου της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κάτι τέτοιο θα ήταν σε βάρος της, αφού το θύμα στήριζε οικονομικά τόσο την ίδια όσο και τα παιδιά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Και του χρόνου Νέα Κίος!!! καταπληκτικοί παρουσιαστές

AGGELOS DRITSAS

Δ.Ε.Υ.Α Άργους: Βλάβη στο κεντρικό αγωγό – Διακοπή νερού

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση Μαλτέζου με τον Αρχηγό της Αστυνομίας!

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΓΟΣ : Οκτώ νέα μωράκια φιλοξενούσε σήμερα το πρωί η μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου μας

AGGELOS DRITSAS

Μιχαηλίδου: «Πλέον, οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι θα εισπράττουν τη σύνταξή τους στο ακέραιο»

AGGELOS DRITSAS

Μητροπολιτικός Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο.

AGGELOS DRITSAS

Καλό Παράδεισο Ηλία!!! Δημοτική Ενότητα Νέας Κίου

AGGELOS DRITSAS

Πρέπει να δωθεί δυναμικό παρών!

AGGELOS DRITSAS

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

AGGELOS DRITSAS

ΑΑΔΕ: Δεν θα χρειάζεται επίσκεψη στην εφορία για τροποποιητικές δηλώσεις μεταβίβασης

AGGELOS DRITSAS

Πελοπόννησος: Κλοπές και ναρκωτικά στο αστυνομικό δελτίο

AGGELOS DRITSAS

Χριστουγεννιάτικο Bazaar σήμερα Κυριακή στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS