ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντίνα Καραγιάννη: Καταδικάζω απερίφραστα το απαράδεκτο περιστατικό βίας εις βάρος εργαζομένου Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων .

Καταδικάζω απερίφραστα το απαράδεκτο περιστατικό βίας εις βάρος εργαζομένου Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων στην Κυψέλη. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία και στρέφονται κατά ανθρώπων που εργάζονται αθόρυβα, νυχθημερόν, για να διατηρούν τις πόλεις μας καθαρές και λειτουργικές.

Οι υπάλληλοι Καθαριότητας αξίζουν τον απόλυτο σεβασμό όλων μας. Δεν είναι απλώς δημόσιοι υπάλληλοι – είναι άνθρωποι που προσφέρουν καθημερινά υπό δύσκολες και συχνά επικίνδυνες συνθήκες. Οποιαδήποτε μορφή επιθετικότητας ή απαξίωσης προς αυτούς είναι αδιανόητη και μη αποδεκτή.

Ως Δημοτική Αρχή, στεκόμαστε δίπλα στους εργαζομένους μας και θα στηρίξουμε κάθε πρωτοβουλία για την προστασία της σωματικής τους ακεραιότητας και της αξιοπρέπειάς τους.

Η μηδενική ανοχή στη βία είναι αυτονόητη. Ο σεβασμός προς αυτούς που υπηρετούν το δημόσιο καλό είναι υποχρέωση όλων μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Καταχειροκροτήθηκε ο “Αγαμέμνων” του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας στο Αρχαίο Θέατρο Άργους

AGGELOS DRITSAS

Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ. Νεκταρίου ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

 Αγιασμός τελέστηκε το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου στο Καλλιτεχνικό Λύκειο Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

 ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Πελοπόννησος: Η πανσέληνος του Αυγούστου

AGGELOS DRITSAS

Νεκρός 34χρονος στη Νεμέα από ανατροπή τρακτέρ

AGGELOS DRITSAS

Ο Λαχανόκηπος του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα υποδεχθήκαμε στο Δήμο Ναυπλιέων, την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Ο Κώστας Παναγιώτου επέστρεψε στον Παναργειακό

AGGELOS DRITSAS

ΚΕΡΑΝΗΣ | Από το ένδοξο παρελθόν στο θλιβερό παρόν ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Το αφιέρωμα στην Ερμιονίδα και η άποψη ορισμένων “περί δυσφήμισης”

AGGELOS DRITSAS