ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, σε συνεργασία με το EUROPE DIRECT Πελοποννήσου, την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου “ΠΟΜΑμεΑΠΕΛ” και το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Αργολίδος, διοργανώνουν ενημερωτική δράση με τίτλο «Μετακινούμαι βιώσιμα», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 09:30.

Η εμβληματική πανευρωπαϊκή αυτή εκστρατεία στόχο έχει να στηρίζει τις τοπικές πρωτοβουλίες ώστε οι πόλεις να γίνουν πιο ασφαλείς, πιο πράσινες, πιο συμμετοχικές και πιο προσβάσιμες για όλους με ετήσιο θέμα για το 2024 «Ο Δημόσιος Χώρος Ανήκει σε Όλους».

Το σημείο συνάντησης της δράσης και η αφετηρία του βιωματικού εργαστηρίου είναι η Λαϊκή Αγορά Άργους, όπου ύστερα από μια σύντομη ενημέρωση για την σημασία και την αξία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας από τους διοργανωτές, θα ακολουθήσει ο βιωματικός περίπατος, περπατώντας με χρήση αμαξιδίου και λευκού μπαστουνιού, αλλά και «μαθήματα» Κυκλοφοριακής Αγωγής, με σημείο τερματισμού τον αύλειο χώρο του Παλαιού Δημαρχείου Άργους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πόρτο Χέλι : 02:20 τα ξημερώματα

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Τροχαίο με εκτροπή οχήματος(φώτο-βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν και αύριο στο Ναύπλιο  λόγω ασφαλτοστρώσεων

AGGELOS DRITSAS

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΤΙΡΥΝΘΑΣ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΝΤΡΩΝ σήμερα…

AGGELOS DRITSAS

Το έθιμο των Λαζαράκων

AGGELOS DRITSAS

Πολιτιστικός σύλλογος Τολού

AGGELOS DRITSAS

Λυκόσουρα: Η αρχαιότερη πόλη του κόσμου (10.000 – 8.000 Π.Χ.)

AGGELOS DRITSAS

ΤΑΣΟΣ ΤΟΚΑΣ: ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ

AGGELOS DRITSAS

Γονείς και σχολείο εν δράσει στο Ναύπλιο: Aνοιχτές συζητήσεις για γονείς και κηδεμόνες

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού

AGGELOS DRITSAS

Και οι πατεράδες έχουν τη γιορτή τους!

AGGELOS DRITSAS