ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΥΓΕΙΑ

Οι Εργαζόμενοι του ΓΝ Άργους συμμετέχουν στην 3η Πανελλήνια Εθελοντική δράση δωρεάς μυελού των οστών!

Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, διοργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», την 3η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Στη δράση συμμετέχει το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ», για τα Νοσοκομεία του Νομού Αχαΐας.

Η δράση θα λάβει χώρα αρχικά από τις 09 έως και τις 20 Σεπτεμβρίου 2024, με αφετηρία το Περίπτερο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», στην 88η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (09/09 – 15/09/2024), όπου η Ε.Ν.Ε. θα συμμετέχει με εθελοντές Νοσηλευτές.

Dc0d8eeb 9647 4556 Ae4f A5c7fe0a0e8a

Κατόπιν η δράση θα συνεχιστεί με την συμμετοχή της πλειοψηφίας των Νοσοκομείων πανελλαδικά, όπου μέσω των Διοικήσεων και των Διευθύνσεων Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, όπου θα διατεθούν εθελοντές – Νοσηλευτές για τη λήψη των δειγμάτων, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ώστε οι Νοσηλευτές, οι επαγγελματίες υγείας, καθώς και όποιος πολίτης επιθυμεί και πληροί τα κριτήρια για το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»: (https://oramaelpidas.gr/el/thelo-na-gino-ethelontis-dotis/#poios-mporei-na-ginei-dotis), και για το ΚΕΔΜΟΠ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ»: (https://www.xarisezoi.gr/iatrika-kritiria/), να μπορέσει να  γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Στο πλαίσιο της 3ης Πανελλήνιας Εθελοντικής Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», καλούμε όλα τα μέλη μας, να συμμετέχουν και φέτος ενεργά και να υποστηρίξουν την πολύ σημαντική δράση, μετουσιώνοντας τον τίτλο της.

Οι Νοσηλευτές προασπίζονται την υγεία και ενδυναμώνουν την προαγωγή της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης.  

F5d5343c 4b7a 4054 Afc8 14f7d9e93824

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Θλίψη στην Αργολίδα για τον θάνατο του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Σωτηρόπουλου

AGGELOS DRITSAS

Το ζήτημα δεν είναι ότι ξεκινάω στις οκτώ το πρωί και πολλές φορές γυρνάω αργά το βράδυ

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη στη Μεσσηνία πραγματοποίησε ο Πέτρος Τατούλης και οι συνεργάτες του

AGGELOS DRITSAS

Σύσκεψη Εργασίας του Περιφερειάρχη με Δημάρχους – Νέο Place Brand και προγράμματα ανάπτυξης

AGGELOS DRITSAS

Aξέχαστη βραδιά με τον Γιάννη Πάριο στο Αρχαίο θέατρο Άργους

AGGELOS DRITSAS

7 προσλήψεις σε Μυκήνες, Επίδαυρο και Μπούρτζι από τον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων

AGGELOS DRITSAS

Κοπή της βασιλόπιτας της Δημοτικής Κοινότητας Φούρνων

AGGELOS DRITSAS

Π. Τατούλης: Δεν θα ασχοληθούμε καθόλου με τους πολιτικούς μας αντιπάλους

AGGELOS DRITSAS

Οικογενειακή τραγωδία : Πατέρας βρήκε νεκρό το γιο του!

AGGELOS DRITSAS

Οι πρώτοι καρποί της εξωστρεφούς πολιτικής του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Artemisio Mountain Running 2024

AGGELOS DRITSAS

Συντήρηση μηχανισμών Χλωριωσης Αχλαδοκαμπος

AGGELOS DRITSAS