ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Οι σπουδάστριες της ειδικότητας ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΠΡΩΙΜΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ με την εκπαιδεύτριά τους κα Κόρδαρη Αναστασία, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 22/1/2025 τον 2ο Παιδικό Σταθμό Άργους, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής δραστηριότητας στα μαθήματα Κουκλοθέατρο-Θέατρο Σκιών και Εικαστικά (Γ΄εξαμήνου) .

Η προϊσταμένη κα Αλεξοπούλου, οι δασκάλες και όλο το προσωπικό μας υποδέχτηκαν με πολύ φιλική και υποστηρικτική διάθεση. Μετά την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Σταθμού, οι σπουδάστριες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες όπου, σε κάθε τάξη, παρουσίασαν στα παιδιά τις δραστηριότητες εικαστικών και τις ιστορίες κουκλοθέατρου που είχαν ετοιμάσει στο πλαίσιο της κατάρτισης.

Μέσα από αυτή την επίσκεψη οι σπουδάστριες είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν, σε πραγματικές συνθήκες και σε περιβάλλον παιδικού, όσα μαθαίνουν στη θεωρία, δίνονταν επιπλέον νόημα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Ήταν μια πολύ σημαντική και θετική εμπειρία στο τέλος του εξαμήνου. Ευχαριστούμε θερμά την κα Κουργιαλά Μάρθα, προϊσταμένη Δ/νσης Παιδικών Σταθμών Δήμου Άργους – Μυκηνών, για τη συνεργασία της στην επιτυχή υλοποίηση της δραστηριότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ημερίδα στο 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου: “Η Ψυχική Υγεία των Εφήβων – Πρόληψη και αντιμετώπιση διαταραχών”

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ορφανός παρευρέθηκε στην ημερίδα

AGGELOS DRITSAS

Νίκη περίπατος για τον Φείδωνα Άργους – Νίκησε με 0-6 τον Άρη Πατρών

AGGELOS DRITSAS

ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΚΡΙΒΟ!!! ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Στα πλαίσια της “Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία”

AGGELOS DRITSAS

ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΚΑΒΑΦΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ BINTEO

AGGELOS DRITSAS

12η Γιορτή Ροδιού Ερμιόνης: Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση τοπικών προϊόντων

AGGELOS DRITSAS

ΣήμεραΤετάρτη 10 Ιουλίου από ώρες 06.00 έως 10.00 περίπου θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στο δίκτυο της Νέας Κιου

AGGELOS DRITSAS

Στην Ερμιόνη γιόρτασαν του Παμμεγίστους Ταξιάρχες

AGGELOS DRITSAS

Εστιατόριο στο Ναύπλιο ζητάει βοηθό κουζίνας

AGGELOS DRITSAS

Διήμερο με διακοπές ρεύματος σε χωριά του Ναυπλίου και του Άργους

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Ο Άγιος Νικόλαος ο κρασόκτιστος, ένα μικρό εκκλησάκι χτισμένο με κρασί. ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS