ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε η «Παρουσίαση του νέου Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ» από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα-HDB

Με απόλυτη επιτυχία και παρουσία πλήθους εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας, των συλλόγων-σωματείων και των τραπεζικών καταστημάτων του νομού, στέφθηκε η εκδήλωση με θέμα: «Παρουσίαση του νέου Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ» & «Παρουσίαση όλων των δράσεων της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας-HDB, για τη στήριξη και την ευνοϊκή χρηματοδότηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας», που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αργολίδας  σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα-HDB, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024, στην Αίθουσα Συνεδριάσεών του.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτιος Δαμούλος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στη συμβολή των προγραμμάτων της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας στη χρηματοδότηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και κατ’ επέκταση στην ανάπτυξη της. Ωστόσο, δε παρέλειψε να επισημάνει τις χρόνιες στρεβλώσεις της Ελληνικής αγοράς που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και αποτελούν εμπόδιο για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους.

Ακολούθησε η αναλυτική παρουσίαση των προγραμμάτων της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο κα Ισμήνη Παπακυρίλλου, με εστίαση στο νέο Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των επιχειρήσεων σχετικά με τα σύγχρονα, ευέλικτα, χαμηλού κόστους και υψηλής αποτελεσματικότητας χρηματοδοτικά εργαλεία που παρέχει η ΕΑΤ-HDB, τα οποία ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων, στο νέο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Το Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ παρέχει σημαντικές επιδοτήσεις επιτοκίου, υψηλά ποσοστά συγχρηματοδότησης ή εγγύησης, μεγάλη διάρκεια δανείων και περίοδο χάριτος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους συμμετέχοντες να θέτουν τα ερωτήματα τους και να λαμβάνουν εξατομικευμένες απαντήσεις.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας θα συνεχίζει να στέκεται δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο ανεξαιρέτως κλάδου και να αφουγκράζεται τα καθημερινά του προβλήματα, να προασπίζει και να προάγει τα συμφέροντά του και να παρέχει μέσω ενημερωτικών δράσεων, επαρκή και έγκυρη ενημέρωση σε θέματα που άπτονται της λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Ο Πρόεδρος,

Φώτιος Δαμούλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου Δήμου Ερμιονίδας λειτουργεί οργανωμένο παιδικό-εφηβικό τμήμα

AGGELOS DRITSAS

Πορτοκάλια Αργολίδα: Πάνω από 40 λεπτά ξεκίνησαν οι ναβαλίνες – Στα 20 λεπτά η χυμοποίηση

AGGELOS DRITSAS

ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Ενδείξεις για πιο χειμωνιάτικο καιρό με κρύο από τις 10 Ιανουαρίου

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Ημέρα Μνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού 

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Ο Άγιος Νικόλαος ο κρασόκτιστος, ένα μικρό εκκλησάκι χτισμένο με κρασί. ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Ας δούμε την Καραθώνα κάπως αλλιώς ..

AGGELOS DRITSAS

Κατατακτήριες εξετάσεις και Αγιασμός στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Άνοδος της θερμοκρασίας – Αρχίζει ο καύσωνας

Tv

Πέθανε ο ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης

AGGELOS DRITSAS

«Μαϊμού» γιατροί άρπαξαν 30.000€ από ηλικιωμένη

AGGELOS DRITSAS

ΟΙ ΠΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

AGGELOS DRITSAS