ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το Ελεγκτικό Συνέδριο άναψε και επίσημα το «πράσινο φως» για την υλοποίηση του μεγαλύτερου έργου οδικής ασφάλειας που έχει χρηματοδοτηθεί μέχρι σήμερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο, συνολικού προϋπολογισμού 45,24 εκατ. ευρώ, το οποίο σχεδιάστηκε και προωθήθηκε αποκλειστικά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Να σημειωθεί πως είναι η μοναδική Περιφέρεια στην Ελλάδα που κατάφερε να ωριμάσει, να εντάξει και να δημοπρατήσει έργο τέτοιας κλίμακας στο πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Το έργο αφορά συνολικές παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας σε θέσεις Μειωμένης Οδικής Ασφάλειας (ΜΟΑ) στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου: Λακωνία, Μεσσηνία, Αρκαδία, Αργολίδα και Κορινθία.

Η στρατηγική αυτή παρέμβαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου αποτελεί πρότυπο σχεδιασμού και υλοποίησης δημόσιου έργου, με έμφαση στην πρόληψη, την ασφάλεια και την προστασία της ανθρώπινης ζωής στο οδικό δίκτυο.

Όπως επισημαίνεται στο εγκεκριμένο Τεχνικό Δελτίο του έργου, πρόκειται για μια «συνολική θεώρηση» που ενσωματώνει τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές οδικής ασφάλειας και ανταποκρίνεται στους εθνικούς στόχους του Στρατηγικού Σχεδίου για τη Μείωση των Οδικών Ατυχημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ζητείται κρεοπώλης για γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Ανδρέας Πουλάς – Βουλευτής Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Αποκριάτικη πατινάδα με ζωντανή μουσική στα Φίχτια Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Η “Γιορτή της Τουλίπας” τη Δευτέρα του Πάσχα στα Δίδυμα ΒΙΝΤΕΟ LIVE * DRONE

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα ξαναγεννήθηκε μετά από 32 χρόνια η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία ΠΑΕ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ.

AGGELOS DRITSAS

Πρόστιμο 100 ευρώ εάν οδηγείς φορώντας μπουφάν

AGGELOS DRITSAS

Η ΚΤΕΛ Αργολίδας ζητάει οδηγό λεωφορείου στην περιοχή της Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΜΑΤΑ 2025.Φωτορεπορτάζ από τις σημερινές εορταστικές εκδηλώσεις.

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ,ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ 2024-25

AGGELOS DRITSAS

Ο Μάριος Ηλιόπουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ θα τρέξει στην Ανάβαση Αχλαδοκάμπου!

AGGELOS DRITSAS

Ταχεία παρέμβαση του Δήμου Ναυπλιέων για τον δημοτικό φωτισμό

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ : ΟΧΙ σκουπίδια εκτός κάδων ή από πάνω τους!

AGGELOS DRITSAS