ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Αγαπητοί θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Δευτέρα 23/9/2024 & ώρα 19.00 με 21.00 θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του σχολείου μας οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ του Συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων..

Όσοι γονείς επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα στις εκλογές του συλλόγου θα πρέπει να συμπληρώσουν το χαρτί που θα σας σταλεί αυριο Δευτέρα 16/9 & πρέπει μέχρι την Πέμπτη 19/9/2024 να επιστραφεί στο σχολείο.

Σημειωση: Ο γονέας που θα θέσει υποψηφιότητα έχει το δικαίωμα να βάλει υποψηφιότητα για μόνο ΔΣ ή μόνο για Ελεγκτική Επιτροπή όπου επιθυμεί να συμμετέχει..Εάν δηλαδή τσεκάρει & για ΔΣ & για Ελεγκτική Επιτροπή θεωρείται άκυρη η υποψηφιότητα.Επισης ανεξαρτήτως από το τι θα επιλέξει από τα παραπάνω έχει το δικαίωμα εάν το επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για την ΈΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ του δημου.

Δικαίωμα στην ψηφοφορία έχουν οι γονείς που θα καταβάλλουν την Ετήσια Συνδρομή των 10€ ανεξαρτήτως εαν εχουν 1 η 2 η 3 παιδια που φοιτουν στο σχολείο.Εαν κάι ο 2ος γονέας από την ίδια οικογένεια επιθυμεί να ψηφίσει το κόστος είναι στα 20€.

Η καταβολή της ετήσιας συνδρομής θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας στην Εφορευτική Επιτροπή..Τα έσοδα της συνδρομής χρησιμοποιούνται για δράσεις του συλλόγου.

Τελειώνοντας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή στις δράσεις της προηγούμενης χρονιάς!!!

Με εκτίμηση

Το ΔΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το δράμα που βίωνε ο 3χρονος Άγγελος-Γεώργιος, ήταν η ημέρα των γενεθλίων του.

AGGELOS DRITSAS

Η ταλαιπωρία των κατοίκων των Διδύμων επιδιώκεται να επαναληφθεί με την ανοχή και την επιβράβευση του ΚΤΕΛ Αργολίδας Α.Ε ……….

AGGELOS DRITSAS

Τσιπάκια ίδια με ελιές – Τα βάζουν στα ελαιόδεντρα για προστασία από τις κλοπές

AGGELOS DRITSAS

Κάντια: Θρήνος για την 27χρονη γιατρό Αρετή Μελάνι

AGGELOS DRITSAS

Το 17ο Ράλλυ Δαναών έρχεται στις 18 και 19 Νοεμβρίου

AGGELOS DRITSAS

ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ!1 ευρώ = 33 συσκευασίες! ‘Ενα μηχάνημα που θα εξυπηρετήσει πολύ τους κατοίκους μας

AGGELOS DRITSAS

Η χώρα στον “φούρνο” το επόμενο 10ήμερο με 40άρια – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

AGGELOS DRITSAS

Κρουαζιέρα: Αύξηση-σοκ 150% στα ανταποδοτικά τέλη επιβατών στα Λιμενικά Ταμεία

AGGELOS DRITSAS

Γυναικείες ομάδες μπάσκετ στο Άργος ενημερώθηκαν για τον καρκίνο του μαστού

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ερμιονίδας, ξεκίνησε μια νέα δράση με δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων

AGGELOS DRITSAS

ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης από Κορινθία: Γνωριζόμαστε και μιλάμε χρόνια τώρα μαζί μόνο με αλήθεια και πράξεις

AGGELOS DRITSAS