ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Συνολικά 9 Κέντρα Υγείας εντάσσει το υπουργείο Υγείας στις εφημερίες παράλληλα με τα νοσοκομεία, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Αναβαθμισμένο ρόλο στην εξυπηρέτηση των πολιτών αναλαμβάνουν 9 Κέντρα Υγείας της 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, τα οποία θα εφημερεύουν καθημερινά και παράλληλα με τα νοσοκομεία, σύμφωνα με ανάρτηση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Ειρήνης Αγαπηδάκη.

«Με το νέο σύστημα που εισάγουμε, επιλεγμένα Κέντρα Υγείας της 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας θα εφημερεύουν, αναλαμβάνοντας έναν αναβαθμισμένο ρόλο στην εξυπηρέτηση των πολιτών», αναφέρει η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη κάποια Κέντρα Υγείας εφημερεύουν, παρέχοντας πολύτιμες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας στους πολίτες.Με αυτή την πρωτοβουλία, οι πολίτες θα μπορούν να λαμβάνουν άμεση και ποιοτική φροντίδα, ενώ η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα θα λειτουργούν πιο αρμονικά, συμβάλλοντας στην καλύτερη οργάνωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ).

Στόχος του υπουργείου Υγείας είναι η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών από τον συνωστισμό που παρατηρείται στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) των νοσοκομείων και παροχή άμεσης φροντίδας, με παράλληλη αποσυμφόρηση των νοσοκομείων.Στα Κέντρα Υγείας θα εξυπηρετούνται τα πιο ελαφριά επείγοντα περιστατικά, όπως για παράδειγμα ασθενείς με ιώσεις και μικροτραυματισμοί, ενώ τα βαριά περιστατικά θα προωθούνται στα νοσοκομεία.

Τα Κέντρα Υγείας που μπαίνουν στις εφημερίες

1η Υγειονομική Περιφέρεια

  • Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρας
  • Κέντρο Υγείας Καλλιθέας
  • Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου
  • Κέντρο Υγείας Ραφήνας

2η Υγειονομική Περιφέρεια

Κέντρο Υγείας Κερατσινίου

Κέντρο Υγείας Βάρης

Κέντρο Υγείας Μεγάρων

Κέντρο Υγείας Ελευσίνας

Κέντρο Υγείας Περιστερίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

20 έως 22 Οκτωβρίου το Αναρριχητικό Φεστιβάλ Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου: Σήμερα στο Κρανίδι η κεντρική ομιλία της ΕΝΔΗΕΡ

AGGELOS DRITSAS

Σύμβαση 800.000 € για τη συντήρηση του «Δρόμου Αρχαιοτήτων» στην ΠΕ Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Πανηγύρι στο Αραχναίο Αργολίδας μετά από 17 χρόνια –

AGGELOS DRITSAS

ΒΝΤΕΟ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: «Μην οδηγείτε σε αφανισμό την ελληνική γεωργία»

AGGELOS DRITSAS

”Δύναμη Προοπτικής”: Επίσκεψη σήμερα στην Νέα Επίδαυρο

AGGELOS DRITSAS

Νέα κακοκαιρία από το βράδυ της Κυριακής – Ποιες περιοχές θα επηρεάσει – Πρόγνωση μέχρι 16/11

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΡΝΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

AGGELOS DRITSAS

10 + 1 λόγοι για να επισκεφθείτε την Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα είχα τη χαρά και την τιμή να παρευρεθώ στη γιορτή λήξης του Δημοτικού Σχολείου Πορτοχελίου

AGGELOS DRITSAS

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού

AGGELOS DRITSAS

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων

AGGELOS DRITSAS