ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Συνολικά 9 Κέντρα Υγείας εντάσσει το υπουργείο Υγείας στις εφημερίες παράλληλα με τα νοσοκομεία, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Αναβαθμισμένο ρόλο στην εξυπηρέτηση των πολιτών αναλαμβάνουν 9 Κέντρα Υγείας της 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, τα οποία θα εφημερεύουν καθημερινά και παράλληλα με τα νοσοκομεία, σύμφωνα με ανάρτηση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Ειρήνης Αγαπηδάκη.

«Με το νέο σύστημα που εισάγουμε, επιλεγμένα Κέντρα Υγείας της 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας θα εφημερεύουν, αναλαμβάνοντας έναν αναβαθμισμένο ρόλο στην εξυπηρέτηση των πολιτών», αναφέρει η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη κάποια Κέντρα Υγείας εφημερεύουν, παρέχοντας πολύτιμες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας στους πολίτες.Με αυτή την πρωτοβουλία, οι πολίτες θα μπορούν να λαμβάνουν άμεση και ποιοτική φροντίδα, ενώ η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα θα λειτουργούν πιο αρμονικά, συμβάλλοντας στην καλύτερη οργάνωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ).

Στόχος του υπουργείου Υγείας είναι η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών από τον συνωστισμό που παρατηρείται στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) των νοσοκομείων και παροχή άμεσης φροντίδας, με παράλληλη αποσυμφόρηση των νοσοκομείων.Στα Κέντρα Υγείας θα εξυπηρετούνται τα πιο ελαφριά επείγοντα περιστατικά, όπως για παράδειγμα ασθενείς με ιώσεις και μικροτραυματισμοί, ενώ τα βαριά περιστατικά θα προωθούνται στα νοσοκομεία.

Τα Κέντρα Υγείας που μπαίνουν στις εφημερίες

1η Υγειονομική Περιφέρεια

  • Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρας
  • Κέντρο Υγείας Καλλιθέας
  • Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου
  • Κέντρο Υγείας Ραφήνας

2η Υγειονομική Περιφέρεια

Κέντρο Υγείας Κερατσινίου

Κέντρο Υγείας Βάρης

Κέντρο Υγείας Μεγάρων

Κέντρο Υγείας Ελευσίνας

Κέντρο Υγείας Περιστερίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σε ασφυκτικό κλοιό οι ελεύθεροι επαγγελματίες – Τι αλλάζει στη φορολόγηση από το νέο έτος

AGGELOS DRITSAS

To Γεύμα Αγάπης (Συσσίτιο) Ευαγγελίστριας Ναυπλίουσας προσκαλεί

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Η “Φόνισσα” του Α. Παπαδιαμάντη με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο CINE VALIA

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού

AGGELOS DRITSAS

Σε διαβούλευση το νέο εργατικό νομοσχέδιο – Αλλαγές σε ΕΡΓΑΝΗ, προσλήψεις, ψηφιακή κάρτα κ.ά.

AGGELOS DRITSAS

22χρονος κυκλοφορούσε το βράδυ με μαχαίρι στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Οικογενειακή τραγωδία : Πατέρας βρήκε νεκρό το γιο του!

AGGELOS DRITSAS

Ψυχή μου καλό ταξίδι ,στην αγκαλιά τών αγγέλων.

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Μαλτέζος Συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, Ταξίαρχο Ηλία Αξιωτόπουλο

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς το πρόγραμμα περιοδειών του υποψήφιου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παύλου Πολάκη.

AGGELOS DRITSAS

Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας – Κορινθίας: Απεργούμε με πείσμα ενάντια στο «πάμε και όπου βγει»

AGGELOS DRITSAS

Έτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

AGGELOS DRITSAS