ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Ναυπλίου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.ΣΕ.Δ) του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό μιας αγνοούμενης 78χρονης ημεδαπής κολυμβήτριας, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ¨ΠΛΑΚΑ¨ Ν. Αργολίδας. 

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΠΛΣ), τρία ιδιωτικά σκάφη και τρία περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.

 Η 78χρονη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από το ΠΛΣ και με τη συνδρομή του ιδιωτικού σκάφους ¨ΜΑΡΙΝΑ ΙΙ¨ Τ.Ν.387, μεταφέρθηκε στην ξηρά. 

Στη συνέχεια, η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στη νοσηλευτική μονάδα Άργους, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 

Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πελοποννήσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

AGGELOS DRITSAS

Καλωσορίζει το 2024 και γλεντάει παραδοσιακά το Λύκειο Ελληνίδων Αργους

AGGELOS DRITSAS

Παναργειακός ΑΠΟ 1926: Ο Παναργειακός ανακοινώνει..

AGGELOS DRITSAS

Τελετή παράδοσης παραλαβής καθηκόντων Α/ΓΕΕΘΑ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Προχωρούν οι διαδικασίες για την μεταφορά νερού από τον Ανάβαλο στην Ασίνη

AGGELOS DRITSAS

Τροχαίο με εγκλωβισμένη οδηγό στην Ασίνη Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΣΟΚ Αργολίδας: 12 προτάσεις για την Παιδεία

AGGELOS DRITSAS

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι την Κυριακή, στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Νικολάου.

AGGELOS DRITSAS

Ψηφιακή κάρτα: Εφαρμογή συστήματος και ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ από 1η Ιουλίου 2024

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα από το Νοσοκομείο Αργολίδας: “Η συμβολή των Δομών Υγείας στα Ακραία Καιρικά Φαινόμενα”

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΓΑΝΙΤΑΣ ΘΕΡΜΗΣΙΑ 2025!!! ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!!

AGGELOS DRITSAS

Κωνσταντινος Λαγος : ΕΝΑ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

AGGELOS DRITSAS