ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2025 είχαμε την χαρά να επισκεφτούμε το κτίριο Μιληση στο Πορτοχελι,να επισκεφτούμε την έδρα του πολιτιστικού συλλόγου “Φάρος” να συζητήσουμε με τον πρόεδρο του συλλόγου κ Παύλο Βαθειαδη για τις ετήσιες πολιτιστικές δράσεις του συλλόγου και πόσο σημαντικές είναι αυτές τόσο στην τοπική κοινωνία του Πορτοχελίου όσο και ευρύτερα της Ερμιονίδας.

Είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε και να συζητήσουμε: για την έννοια του πολιτισμού, για την αξία της ύπαρξης των πολιτιστικών συλλόγων σε μια τοπική κοινωνία,για τους σκοπούς και δράσεις του πολιτιστικού συλλόγου “Φάρος”Πορτοχελίου.

Επίσης θαυμάσαμε τις φυσικές ομορφιές του Πορτοχελίου το μεγαλύτερο συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής, το σημαντικότερο στοιχείο που οδήγησε στην Τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Στην συνέχεια ακολούθησε κέρασμα, ωραία φιλική κουβέντα και ανταλλαγή ευχών σε καφετέρια του Πορτοχελίου.

θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους καθηγητές όσο και τους μαθητές του σχολείου μας για τις ωραίες ευχές τους για τα γενέθλια μου να είμαστε όλοι καλά και να χαιρόσαστε την οικογένεια μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Το σχολείο μας,το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας Κρανιδίου μέχρι τέλους του Μήνα που ολοκληρώνεται η σχολική χρονιά θα συνεχίσει την δράση του με άλλες παράλληλες κοινωνικές εξορμήσεις και δραστηριότητες πιστό στις αξία της κοινωνικοποίησης των ενηλίκων μαθητών του σε δομές και δράσεις της τοπικής μας κοινωνίας.

Καλή συνέχεια στις δράσεις και να μην ξεχνάμε ότι η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου και πρέπει πάντα να προσέχουμε.

Τάσος Λάμπρου

καθηγητής κοινωνικής εκπαίδευσης

Δημοτικός σύμβουλος

Δήμου Ερμιονίδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εκτροπή νταλίκας στην Αργολίδα – Τραυματίας ο οδηγός ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ για την 192η εθελοντική αιμοδοσία στοΆργος

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΓΟΛΙΔΑ : ΕΦΥΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Κ.ΠΙΚΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου : Άγιος Ανδρεας, προστάτης των ψαράδων και των ναυτικών

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων οι παρακάτω κλιματιζόμενοι χώροι του Δήμου μας είναι στη διάθεση των δημοτών και επισκεπτών

AGGELOS DRITSAS

Ο κορωνοϊός είναι εδώ: Θετικά το 30% των rapid test στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Scania: Φορτηγά με φωτοβολταϊκά!

AGGELOS DRITSAS

Το Επιμελητήριο Αργολίδας διοργανώνει δύο νέα επιμορφωτικά σεμινάρια σε συνεργασία με το IST College

AGGELOS DRITSAS

Τη Δευτέρα ολοκληρώνεται η καταβολή της ενίσχυσης Market Pass 2

AGGELOS DRITSAS

Η διακοπή του νερού δημιούργησε τεράστια πρόβλημα στις κοινότητες Κρανιδίου και κοιλάδας

AGGELOS DRITSAS

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε

AGGELOS DRITSAS

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Άνω Επίδαυρο

AGGELOS DRITSAS