ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το mega τζακ ποτ των 19,5 εκατ. ευρώ κυνηγούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ σε όλη την Ελλάδα και σπεύδουν να συμπληρώσουν τα δελτία τους για να συμμετάσχουν στη μεγάλη κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00.

Το αστρονομικό έπαθλο των 19,5 εκατ. ευρώ – το μεγαλύτερο στην ιστορία του παιχνιδιού – αποτελεί το νούμερο ένα θέμα συζήτησης μεταξύ των πελατών στα καταστήματα ΟΠΑΠ, όπου οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30.

Ο Δημήτρης Σκούρας, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Άργος, υπογραμμίζει: «Δεχόμαστε μέχρι και τηλεφωνήματα από πελάτες μας, που ζητούν να μάθουν αν έχουμε ομαδικά δελτία για να συμμετάσχουν στην αποψινή κλήρωση, έχοντας έτσι περισσότερες έτσι περισσότερες πιθανότητες για κέρδη. Επικρατεί μια τρέλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αγγελία: Ελεγκτή ΚΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΠΟΝΤΙΟΙ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς!

AGGELOS DRITSAS

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης #καιρός #ΕΜΥ

AGGELOS DRITSAS

Βράβευση των Αθλητριών από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Ορφανό

AGGELOS DRITSAS

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού «Ο Καββαδίας»

AGGELOS DRITSAS

Νοτοπούλου – Γαβρήλος: Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς προς τους ανέργους η κατάργηση επιδομάτων

AGGELOS DRITSAS

Θεοδόσης Αντωνιάδης

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Ορφανός – Όραμα Δημιουργίας

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

AGGELOS DRITSAS

 Πότε κάνει πρεμιέρα – Τι μπαίνει στο καλάθι του Άη Βασίλη

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας,Ιωάννης Γεωργόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Έχασε τη ζωή του, το πρωί της Παρασκευής 9 Μαϊου στον χώρο του βιολογικού Άργους – Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS