ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία : 35χρονος σκότωσε τον πατέρα του

Οικογενειακή τραγωδία σήμερα τα ξημερώματα στο Περιστέρι.

Ένας 35χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον 62χρονο πατέρα του, ελληνικής υπηκοότητας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια κάλεσε την Άμεση Δράση και παραδόθηκε.

Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια της 66χρονης συζύγου του θύματος και μητέρας του δράστη.

Ο 35χρονος πατροκτόνος οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, όπου είπε στους αστυνομικούς ότι έφτασε στο έγκλημα γιατί ο πατέρας του μπήκε μεθυσμένος στο σπίτι τους και προσπάθησε να χτυπήσει την μητέρα του.

Ο γιός κατάφερε πολλές μαχαιριές στο λαιμό και στον θώρακα του 62χρονου, καθώς και μία στο μηρό, η οποία ήταν και η μοιραία, καθώς του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Όπως αναφέρει στην κατάθεση του ο δράστης, ο πατέρας του είχε μια πολύ βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια του και κυρίως στην μητέρα του, την οποία χτυπούσε πολύ συχνά.

Εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς μάλιστα, έφυγε από το σπίτι η μικρότερη αδελφή του δράστη, η οποία μένει μόνη της.Σε βάρος του 35χρονου σχηματίζεται δικογραφία με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος “Μίμης

AGGELOS DRITSAS

Εταιρεία τροφίμων στο Ναύπλιο ζητάει Εργάτη Παραγωγής για εποχιακή ή μόνιμη απασχόληση

AGGELOS DRITSAS

Η Κρύα Βρύση είναι στην καρδιά μας

AGGELOS DRITSAS

Κλειδωμένα σε lockers τα κινητά τηλέφωνα στα σχολεία

AGGELOS DRITSAS

Καθαρισμοί κοίτης και εκβολών χειμάρρων στην Αργολίδα από την Π.Ε. Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Το Σαββατοκύριακο στο Άργος LIVE

AGGELOS DRITSAS

Με εγκεφαλίτιδα και όχι μηνιγγίτιδα, ο 9χρονος που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Παίδων

AGGELOS DRITSAS

Ελεύθερος ο 13χρονος για το άγριο σχολικό επεισόδιο στο Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

Θερμησία Τοπική Κοινότητα

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη επιτυχία το χριστουγεννιάτικο bazaar στο Κουτσοπόδι Άργους

AGGELOS DRITSAS

Φιλική νίκη στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Πλατφόρμα για την αμφισβήτηση του τεκμαρτού

AGGELOS DRITSAS