ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ναύπλιο την Κυριακή 10/12

Τα Χριστούγεννα ….έφτασαν! Η λαμπρή γιορτή της γέννησης του Κυρίου κυριαρχεί σε κάθε μήκος και πλάτος του κόσμου και σκορπίζει θεϊκό φως στις καρδιές των ανθρώπων.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Ναυπλιέων έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 , στις 19:00 στην Πλατεία Συντάγματος.

Το Ναύπλιο « πλημμυρίζει με λάμψη και φως¨… από τις 18:00 για να υποδεχθεί την ευλογημένη αυτή γιορτή με ήχους τραγουδιών που αντιλαλούν χαρμόσυνα προκαλώντας τέρψη και συγκίνηση και ενισχύοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων, το πνεύμα της Αγάπης!

Ανάβουμε τα φώτα του δέντρου!…σύμβολο της συνέχισης της ζωής με ελπίδα, αισιοδοξία και ειρήνη στην καρδιά και στην πόλη μας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:

– Η Φιλαρμονική του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου, υπό τη διδασκαλία – διεύθυνση του μαέστρου – αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη.

– Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας με μαθητές από τις κατευθύνσεις θεάτρου – κινηματογράφου, χορού και εικαστικών.

– Το Νέο Σχολείο με την χορωδία και την ορχήστρα του θα παρουσιάσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

– Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ναυπλίου ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ με ένα αγωνιστικό τμήμα αθλητικού ομαδικού χορού ΤΣΙΡΛΙΝΤΙΝΓΚ ηλικίας δημοτικών/primary σε χορογραφία χριστουγεννιάτικο pom!

– Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ αποδίδοντας στην ελληνική νοηματική γλώσσα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

– Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας με το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής θα παρουσιάσει παραδοσιακά κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Φορώντας το πιο ζεστό μας χαμόγελο, εμπλεκόμαστε όλοι μαζί σε μια ¨συνομωσία Αγάπης¨….. γιατί… Χριστούγεννα είναι η Αγάπη εν δράσει! Κάθε φορά που αγαπάμε, κάθε φορά που προσφέρουμε είναι Χριστούγεννα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Αφρικανική σκόνη είναι επικίνδυνη για την υγεία μας

AGGELOS DRITSAS

Αναρωτιέμαι δεν γνωρίζουν ότι η δημοτικη αρχή άλλαξε ;;;

AGGELOS DRITSAS

Από την πρώτη Κυριακή θα εκλέγονται πλέον Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες! Τι προβλέπει ο νέος εκλογικός νόμος

AGGELOS DRITSAS

Νέα μόνιμη παθολόγος στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Το Σάββατο,18-5-2024,ημέρα των Εγκαινίων του Ιερού Ναού Οσίου Παϊσίου

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από την Ιταλία – Πότε θα «χτυπήσει» την Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (ΔΗΛΩΣΗ Ε.ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ)

AGGELOS DRITSAS

Γ. Γαβρήλος στην ΕΡΤ: Ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά στο συνέδριό του μαζί με την κοινωνία

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Ανδριανός Παρέμβασή μου στη Βουλή για την αποζημίωση των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Πολιτιστικός Σύλλογος Ασίνης

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του βουλευτή Αργολίδας Γιώργου Γαβρήλου με τον Δήμαρχο Άργους- Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS