ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χτύπησαν με μπουκάλι στο κεφάλι ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου για να τον ληστέψουν

Θύματα επίθεσης μίας συμμορίας ληστών, ο ιδιοκτήτης ενός ψιλικατζίδικου και ένα ακόμα άτομο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα, στον Άγιο Παντελεήμονα.Συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες χθες  στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής δύο άτομα ηλικίας 20 και 17 ετών για –κατά περίπτωση- ληστεία κατά συναυτουργία και απείθεια. Αναζητούνται δύο συνεργοί τους.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι, από το Πακιστάν, από κοινού με τους δύο συνεργούς τους, εισήλθαν πρώτες πρωινές ώρες χθες σε κατάστημα ψιλικών και οικονομικών συναλλαγών στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης από το Μπαγκλαντές με έναν ακόμη ομοεθνή του.

Εκεί, ο 20χρονος με τη χρήση γυάλινου μπουκαλιού τραυμάτισε τον ιδιοκτήτη στο κεφάλι, ο 17χρονος ακινητοποίησε τον άλλον αλλοδαπό με την απειλή χρήσης μαχαιριού ενώ οι δύο συνεργοί τους χτυπούσαν τον ιδιοκτήτη σε όλο του το σώμα, αφαιρώντας χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο.

Κληθέντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έπειτα από στοχευμένες αναζητήσεις, εντόπισαν άμεσα τους δύο κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, τα οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Μετά από έρευνα στην κατοχή τους, καθώς και εντός σακούλας που απέρριψαν λίγο πριν τη σύλληψή τους, βρέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού που αφαίρεσαν νωρίτερα, ενώ ο παθών διεκομίσθη σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σε ποιες οδούς στο Άργος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή ασφαλτόστρωση

AGGELOS DRITSAS

LIVE ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ερμιονίδας: Ξεκινούν δωρεάν στειρώσεων αδέσποτων ζώων

AGGELOS DRITSAS

Το ΤEE συμπληρώνει 100 χρόνια και στο πλαίσιο του εορτασμού ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

AGGELOS DRITSAS

Δημιουργούνται Αγροτικά Τμήματα στα Επιμελητήρια

AGGELOS DRITSAS

Η χθεσινή ημέρα, όπως και όλο το Πάσχα, ολόκληρος ο Δήμος Άργους-Μυκηνών μια γιορτή!

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Στο τμήμα πέρασαν την πρωτοχρονιά δυο άνδρες – Συνελήφθησαν με ηρωίνη

AGGELOS DRITSAS

Agemar, ένα κτήριο κόσμημα, που όμοιό του δεν υπάρχει!

AGGELOS DRITSAS

Α. Πουλάς: Χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Συνελήφθη 49χρονος με ναρκωτικά χάπια

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΕΙΔΩΝΑ

AGGELOS DRITSAS

Σωματείου Επαγγελματιών Αλιέων Δήμου Ναύπλίου Ο ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ

AGGELOS DRITSAS