ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Έτοιμος ο Παιδικός Σταθμός Κρανιδίου για να υποδεχτεί τους μικρούς μαθητές

Ο Δήμος Ερμιονίδας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης του προαύλιου χώρου του Παιδικού Σταθμού Κρανιδίου, ο οποίος υπέστη σημαντικές ζημιές μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 21η Ιουνίου 2024 στη Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου.

Η Δημοτική Αρχή εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μικρούς μαθητές, τις οικογένειές τους και τους Εκπαιδευτικούς, προχώρησε στις απαραίτητες ενάργειες για την αποκατάσταση των ζημιών.

Μετά από εντατικές προσπάθειες, ο προαύλιος χώρος έχει πλέον αποκατασταθεί πλήρως και είναι έτοιμος να υποδεχτεί τα παιδιά σε ένα ασφαλές, λειτουργικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Ειδικότερα, οι εργασίες περιλάμβαναν:

  • Την απομάκρυνση των κατεστραμμένων υλικών και των καμένων πεύκων (οι εργασίες εκτελέστηκαν ύστερα από τη Σύμβαση του Δήμου Ερμιονίδας με ιδιώτη εργολάβο).
  • Τον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου με σκαπτικά μηχανήματα.
  • Τη διαμόρφωση του χώρου με σκαπτικά μηχανήματα.
  • Τη διάνοιξη 10 λάκκων για τη φύτευση 10 νέων δέντρων για την ενίσχυση του πρασίνου και την αναβάθμιση της αισθητικής του χώρου.
  • Τον ελαιοχρωματισμό του προαύλιου χώρου και τον σχεδιασμό πολύχρωμων κυκλικών σχημάτων.
  • Την επίστρωση του δαπέδου με ψηφίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες καθαρισμού και διαμόρφωσης του χώρου πραγματοποιήθηκαν με προσωπική εργασία και τα σκαπτικά μηχανήματα του ΦΑΣΙΛΗ Γ. ΙΩΑΝΝΗ & ΣΙΑ ΟΕ, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους.

Στις εργασίες παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κκ Ελένη Βλάσση – Δημαράκη και Κωνσταντίνος Κόκκαλης, καθώς και η Προϊσταμένη του Παιδικού Σταθμού Κρανιδίου, κα Κατερίνα Γαλανοπούλου.

Η ασφάλεια και η ευημερία των παιδιών, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή.

Γραφείο Δημάρχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σήμερα, Παρασκευή 13/06 είχαμε τη χαρά και την τιμή να βρεθούμε στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.)

AGGELOS DRITSAS

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ & ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

AGGELOS DRITSAS

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

ΚΤΕΛ Αργολίδας: Αλλαγή διέλευσης δρομολογίου από Αθήνα προς Άργος, Ναύπλιο και Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

Δήμαρχος Ερμιονίδας ο Γιάννης Γεωργόπουλος και με τη βούλα του Πρωτοδικείου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση Ανδριανού με Υφυπουργό Δικαιοσύνης

AGGELOS DRITSAS

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας εφοδιάστηκε

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη νίκη του Παναργειακού επί της Α.Ε. Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

“ΓΙΑΛΑ-ΓΙΑΛΑ”, ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΘΙΜΟ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ!! ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Στην Ερμιόνη σήμερα ο 13χρονος συγγραφέας Χρήστος Τατσιόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Πρωτάθλημα ΕΠΣ Αργολίδας: Αποτελέσματα

AGGELOS DRITSAS