ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Αλλαγή Πορείας”: Πρωτοφανής προεκλογική συγκέντρωση του Δημήτρη Καμπόσου – Χιλιάδες κόσμου έδειξαν νίκη την Κυριακή

Μήνυμα νίκης από την κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων στη Δαλαμανάρα όπου πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 2/10 η κεντρική ομιλία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου καθώς και η παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης «Αλλαγή Πορείας».

Σε κλίμα ενθουσιασμού οι δημότες υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο των έργων Δημήτρη Καμπόσο στην αίθουσα PantazisRoyal, κάνοντας πραγματικότητα μια πολιτική συγκέντρωση που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στην Αργολίδα.

Ο σημερινός και αυριανός Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος στην ομιλία του δήλωσε συγκινημένος γιατί όπως ανέφερε ο κόσμος σε κάθε κάλεσμά του ανταποκρίνεται θετικά και αγκαλιάζει οποιαδήποτε προσπάθεια.

Έργα και ο στρατηγικός σχεδιασμός για την επόμενη μέρα παρουσιάστηκε στους παριστάμενους αλλά και σε όσους παρακολουθούσαν από τηλεοράσεως την ομιλία του Δημάρχου Καμπόσου.

«Ο λαός θα μας δώσει την εντολή να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση του προγράμματος που μαζί ξεκινήσαμε! Το αποδείξαμε ότι μπορούμε! Απαντάμε στην αρνητικότητα και την τοξικότητα με πρόγραμμα ρεαλιστικό και έργα εγκεκριμένα που θα υλοποιήσουμε για όλους τους δημότες!»

Με το τέλος της ομιλίας παρουσιάστηκαν οι 346 υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της «Αλλαγής Πορείας», δίνοντας ραντεβού για την μεγάλη νίκη στις 8 Οκτωβρίου του 2023!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτριος Ορφανός, μετά το τέλος της συνάντησης, υπογράμμισε τη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του βουλευτή Αργολίδας Γιώργου Γαβρήλου με τον Δήμαρχο Άργους- Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Το Γαϊτανάκι της Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης ταξιδέψει και φέτος στην αποκριάτικη παράδοση

AGGELOS DRITSAS

Δύο νέα επιμορφωτικά σεμινάρια από το Επιμελητήριο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Προμήνυμα νίκης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημήτρη Καμπόσου!

AGGELOS DRITSAS

Ανώνυμη Εμπορική Βιομηχανική Εταιρία με έδρα τη Δαλαμανάρα Άργους ζητάει βοηθό λογιστή

AGGELOS DRITSAS

Πρόστιμο σε επιχείρηση εστίασης στο Τολό

AGGELOS DRITSAS

Επιμελητήριο Αργολίδας: Επανεκλέχθηκε Πρόεδρος ο Δαμούλος ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

35χρονος Κουβανός σκóτωσε με μαχαίρι τον 27χρονο σύζυγό του γιατί τον ζήλευε

AGGELOS DRITSAS

Θεατρινισμοί και φαιδρότητες από τον κ. Μαργέτα

AGGELOS DRITSAS

Ο κορωνοϊός είναι εδώ: Θετικά το 30% των rapid test στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκληση για γιορτινή βραδιά στην Πολιτιστική Πρόταση

AGGELOS DRITSAS