ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

Δήμος Ναυπλιέων 33ο Φεστιβάλ Ναυπλίου 9 Ιουνίου – 7 Ιουλίου 2024

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 ανοίγει την αυλαία του το 33ο Φεστιβάλ Ναυπλίου, το οποίο έχει φιλοξενήσει μερικά από τα λαμπρότερα σχήματα και καλλιτέχνες της διεθνούς κλασικής σκηνής και έχει τιμηθεί με τη διάκριση του καλύτερου φεστιβάλ από την Ένωση Ελλήνων Μουσικών Κριτικών.

Το Φεστιβάλ Ναυπλίου με καλλιτεχνικό διευθυντή τον διεθνούς φήμης πιανίστα και καλλιτεχνικό διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών Γιάννη Βακαρέλη, είναι ένας θεσμός που στα τριαντατρία χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας του έχει προσφέρει στο ελληνικό και διεθνές κοινό αναρίθμητες στιγμές υψηλής απόλαυσης, συγκίνησης και χαράς.

Η φετινή 33η έκδοση του Φεστιβάλ, σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων περιλαμβάνει εκδηλώσεις αφιερωμένες στα πενήντα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, όπως την συζήτηση του Γιώργου Κουβαρά με την Άννα Διαμαντοπούλου στην Πρώτη Βουλή των Ελλήνων και την συναυλία του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη με έργα Μίκη Θεοδωράκη στο Μπούρτζι.

Επίσης θα φιλοξενήσει την συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων σε μια βραδιά ισπανικής μουσικής με σολίστ τον Χριστόφορο Πετρίδη σε διεύθυνση Ανδρέα Τσελίκα, το κουαρτέτο εγχόρδων Άουνερ από την Αυστρία και το τρίο Βύζεχραντ από την Τσεχία στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα, τον Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη και την Κατερίνα Πολέμη σε μια βραδιά ποίησης και μουσικής με τζαζ χαρακτήρα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, τον Δημήτρη Σουκαρά και τη Νεφέλη Μούσουρα σε σόλο εμφανίσεις για κιθάρα και πιάνο αντίστοιχα καθώς και τον Τιμόθεο Πετρίν, στο τσέλο και την Αλεξία Μουζά, στο πιάνο.

Στο παράλληλο πρόγραμμα του φεστιβάλ συμμετέχει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας ο χορός ψαλτών «Οι Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης», υπό τη χοραρχία του Αχιλλέα Χαλδαιάκη στο Βουλευτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σε μια βραδιά γεμάτη μελωδία, αρμονία και καλλιτεχνική ευαισθησία,

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ναυπλιέων τίμησε τον Πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια

AGGELOS DRITSAS

«Πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού»: Δράση της 1ης ΤΟΜΥ και του Κέντρου Υγείας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Δεκάδες πολυτελή σκάφη για την έκθεση 9 MEDITERRANEAN YACHT SHOW BINTEO DRONE

AGGELOS DRITSAS

Καράπαυλος: Το Ναύπλιο άλλαξε σελίδα . Όλα στο φως

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: “Βούλιαξε” η Καραθώνα για τα παραδοσιακά κούλουμα ( ΒΙΝΤΕΟ DRONE Άγγελος Δρίτσας)

AGGELOS DRITSAS

Δε λερώνει μέσα και δεν έχω ακούσει ποτέ το γάβγισμα της.

AGGELOS DRITSAS

Κωνσταντίνος Μάκαρης: Επιμένει για έλεγχο από ορκωτούς ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

“ΟΧΙ” στους σχεδιασμούς του ΤΑΙΠΕΔ για την Καραθώνα, ερήμην της κοινωνίας

AGGELOS DRITSAS

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί στο Ναύπλιο για την ¨4η Λευκή Νύχτα”

AGGELOS DRITSAS

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΝ – Διακοπή Υδροδότησης λόγω βλάβης της ΔΕΗ

AGGELOS DRITSAS

Δ.Σ. στον Απολλώνειο Πολιτιστικό Σύλλογο Λευκακίων

AGGELOS DRITSAS