ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

Δήμος Ναυπλιέων 33ο Φεστιβάλ Ναυπλίου 9 Ιουνίου – 7 Ιουλίου 2024

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 ανοίγει την αυλαία του το 33ο Φεστιβάλ Ναυπλίου, το οποίο έχει φιλοξενήσει μερικά από τα λαμπρότερα σχήματα και καλλιτέχνες της διεθνούς κλασικής σκηνής και έχει τιμηθεί με τη διάκριση του καλύτερου φεστιβάλ από την Ένωση Ελλήνων Μουσικών Κριτικών.

Το Φεστιβάλ Ναυπλίου με καλλιτεχνικό διευθυντή τον διεθνούς φήμης πιανίστα και καλλιτεχνικό διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών Γιάννη Βακαρέλη, είναι ένας θεσμός που στα τριαντατρία χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας του έχει προσφέρει στο ελληνικό και διεθνές κοινό αναρίθμητες στιγμές υψηλής απόλαυσης, συγκίνησης και χαράς.

Η φετινή 33η έκδοση του Φεστιβάλ, σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων περιλαμβάνει εκδηλώσεις αφιερωμένες στα πενήντα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, όπως την συζήτηση του Γιώργου Κουβαρά με την Άννα Διαμαντοπούλου στην Πρώτη Βουλή των Ελλήνων και την συναυλία του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη με έργα Μίκη Θεοδωράκη στο Μπούρτζι.

Επίσης θα φιλοξενήσει την συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων σε μια βραδιά ισπανικής μουσικής με σολίστ τον Χριστόφορο Πετρίδη σε διεύθυνση Ανδρέα Τσελίκα, το κουαρτέτο εγχόρδων Άουνερ από την Αυστρία και το τρίο Βύζεχραντ από την Τσεχία στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα, τον Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη και την Κατερίνα Πολέμη σε μια βραδιά ποίησης και μουσικής με τζαζ χαρακτήρα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, τον Δημήτρη Σουκαρά και τη Νεφέλη Μούσουρα σε σόλο εμφανίσεις για κιθάρα και πιάνο αντίστοιχα καθώς και τον Τιμόθεο Πετρίν, στο τσέλο και την Αλεξία Μουζά, στο πιάνο.

Στο παράλληλο πρόγραμμα του φεστιβάλ συμμετέχει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας ο χορός ψαλτών «Οι Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης», υπό τη χοραρχία του Αχιλλέα Χαλδαιάκη στο Βουλευτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αργολίδα: Συνεχίζεται η Σχολή Προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA-A ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

“Βασικά με λεν Θανάση”, σε σκηνοθεσία Άννας Φόνσου. Θέατρο Τριανόν, Ναύπλιο.

AGGELOS DRITSAS

Τα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών αγώνων των ομάδων της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Πρώτη συνάντηση για το ανανεωμένο Φεστιβάλ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΡΑΦΑΗΛ,ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Καλό ταξίδι φίλε και συναδελφε Γρηγόρη

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχει στον 1ο «Μεγάλο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης σχολείων”

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Τροποποίηση και νέος ορισμός Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Συμβούλων

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: Σε πανικό η δημοτική αρχή Ορφανού!!!

AGGELOS DRITSAS

Συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Πρεμιέρα για το “Sinatra! Eternity” με φόντο το Μπούρτζι στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Κώστας Καράπαυλος: Εντός των ημερών ξεκινάει η τουριστική προβολή του Ναυπλίου στις μεγάλες τουριστικές αγορές…

AGGELOS DRITSAS