ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Από τη Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 ξεκίνησαν οι εργασίες του Έργου «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ – (ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Δ.Δ. ΑΣΙΝΗΣ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ Δ.Δ. ΔΡΕΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Δ.Δ. Ν. ΤΙΡΥΝΘΑΣ) / ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Ε.Ε.Λ. ΤΟΛΟΥ)».

Οι εργασίες αυτές αφορούν την κατασκευή του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού του οικισμού της Ασίνης και ξεκίνησαν από τη θέση του κόμβου Ασίνης – Τολού με κατεύθυνση προς τον οικισμό του Τολού.

Το συνολικό Έργο είναι προϋπολογισμού 20.900.517,44€, χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανάδοχος του Έργου είναι η εταιρία «ΜΕΤΑΚΟΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ», ενώ κύριος του Έργου είναι η Δ.Ε.Υ.Α. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ.

Οι συγκεκριμένες εργασίες αφορούν το Υποέργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ Δ.Δ. ΑΣΙΝΗΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΒΙΒΑΡΙΟΥ», με στόχο την κατασκευή και λειτουργία Αποχετευτικού δικτύου λυμάτων του οικισμού της Ασίνης.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οιαδήποτε πληροφορία για το συγκεκριμένο Υποέργο.

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου θα ηχήσει το πρώτο κουδούνι στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας στις πολύχρυσες Μυκήνες

AGGELOS DRITSAS

Γυναικείες ομάδες μπάσκετ στο Άργος ενημερώθηκαν για τον καρκίνο του μαστού

AGGELOS DRITSAS

Όπως κάθε χρόνο ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

AGGELOS DRITSAS

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΟΓΚΩΔΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Διομήδη Άργους

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου για την “εκρηκτική” κατάσταση στην Ερμιονίδα: “Αφήστε τις αμοιβαίες μηνύσεις τώρα βρείτε λύσεις”

AGGELOS DRITSAS

Καρυά Αργολίδας : Artemisio Mountain Running

AGGELOS DRITSAS

Δημήτριος Ορφανός Δήμαρχος Ναυπλιέων. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Το ΤΑΙΠΕΔ προχωράει στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, και η κοινωνία σιωπά .

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Με δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου η υποδοχή του νέου έτους ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Τριετής Προγραμματική Σύμβαση για το «Διεθνές Κέντρο Χορού» Δημήτρης Πτωχός

AGGELOS DRITSAS