ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση υπέβαλε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός ,που βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα μετά την διακοπή του Δημοτικού συμβουλίου,όπου προκλήθηκε μεγάλη ένταση όταν δύο πρόσωπα που είχαν υποβάλει αίτημα για παραχώρηση χώρων για διενέργεια πανηγυριών στο Μάνεση και την Αγία Τριάδα ,ανέφεραν ότι ζητήθηκαν χρήματα για την παραχώρηση των χώρων .

Όπως ήταν φυσικό αυτό προκάλεσε μεγάλη ένταση ,με τον Δήμαρχο να ζητά την διακοπή του Δημοτικού συμβουλίου.Μάλιστα κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε να μεταβούν όλοι στο τμήμα για το σοβαρό θέμα .

Ο Δήμαρχος πήγε υπέβαλλε μήνυση ,όμως οι καταγγέλοντες δεν εμφανίστηκαν .Δηλώσεις για το σοβαρό θέμα έκανε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων έξω από το αστυνομικό τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δημήτρης Πτωχός: «Η συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου και Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ενισχύει την ασφάλεια και την ανάπτυξη»

AGGELOS DRITSAS

Το Ναύπλιο τιμά τη μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού ΒΙΝΤΕΟ DRONE 10-6-2024

AGGELOS DRITSAS

Οι 20 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αργολίδας με την παράταξη Τατούλη

AGGELOS DRITSAS

Το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ξενάγησε το Νηπιαγωγείο Διδύμων .

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη συμμετοχή διαιτητών, κριτών, προπονητών

AGGELOS DRITSAS

Ντίνα Καραγιάννη : Δυστυχώς όσες προσπάθειες και αν γίνουν, δεν συμμαζευόμαστε… ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Χαιρετισμός του Δημάρχου Ερμιονίδας ΓιάννηΓεωργόπουλου στα εγκαίνια του 11 ου Φεστιβάλ Γεύσεις και Όψεις στο Πορτοχέλι

AGGELOS DRITSAS

Συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

AGGELOS DRITSAS

Αναβάθμιση στον ισόπεδο κόμβο Μυκηνών — Επένδυση στην ασφάλεια και τη λειτουργικότητα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Στο ΚΔΑΠ Ναυπλίου φροντίζουμε η δημιουργικότητα των παιδιών

AGGELOS DRITSAS

Αποχαιρετισμός στον Μιχάλη Μαντά – συγγραφέα ηλεκτρονικών βιβλίων ψαρέματος ,Ο Μιχάλης Μαντάς γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1948.

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Ο ελληνικός γαστρονομικός πολιτισμός είναι εργαλείο ανάπτυξης

AGGELOS DRITSAS