www.AggelosDritsas.gr

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίας – Ερμιονίδας διοργανώνει το φεστιβάλ`

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίας – Ερμιονίδας, διοργανώνει στις 9 και 10 Αυγούστου, ημέρες Παρασκευή και Σάββατο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα, στον Φάρο Ναυπλίου στις 9 το βράδυ.“Είναι ένα εγχείρημα, μια τεράστια προσπάθεια που είχαμε ξεκινήσει στην προ κορωνοϊού εποχή, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μια Πρωτεύουσα πόλη όπως το Ναύπλιο αλλά και η ευρύτερη περιοχή με τεράστια πολιτιστική κληρονομιά, είναι αδιανόητο να μην είναι πρωτοπόρος σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.Η μεταφορά από γενιά σε γενιά της ιστορίας μας, των εθίμων μας και γενικότερα ότι έχει σχέση με τις παραδόσεις μας, είναι επιβεβλημένο καθήκον για όλους εμάς. Λαός που ξεχνάει την ιστορία του είναι καταδικασμένος στην αφάνεια.

Για αυτό και εμείς πιστοί στις παραδόσεις και στις αξίες των προγόνων μας, τολμήσαμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, με ότι συνεπάγεται αυτό και παρόλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε, είμαστε σίγουροι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει, πιστεύοντας ακράδαντα και στην συμπαράσταση του κόσμου, που πάντα είναι κοντά μας“, αναφέρει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίας – Ερμιονίδας.

festival xorou ergatiko kentro

Το πρόγραμμα

Συμμετέχουν:

Παρασκευή 9 Αυγούστου

  • “Τέχνης εν Χορώ” Π. Κατσίκης, Πάτρα
  • Σύλλογος Φίλων Ιδρύματος Β. Παπαντωνίου
  • Σύλλογος Ποντίων Ν. Αργολίδας & Φίλων
  • Λύκειο Ελληνίδων Αργολίδας “Παναγία Σουμελά”
  • Ένωση Κρητών Κορινθίας “Ο Ψηλορείτης”

Σάββατο 10.08.2024

  • Χορευτικός Όμιλος Κιβερίου
  • Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης
  • Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Ροεινού “Αγία Μαρίνα”
  • Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Άργους
  • “Τέχνης εν Χορώ” Π. Κατσίκης, Πάτρα

Είσοδος Ελεύθερη.

https://www.anagnostis.org/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ζητούνται καμαριέρες για την στελέχωση 2 ξενοδοχείων στην παλιά πόλη του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Βρεθήκαμε στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ,

AGGELOS DRITSAS

Στο μοναστήρι της Παλαιοπαναγιάς για τους Β’ Χαιρετισμούς πάνε τα μέλη του ΚΑΠΗ Άργους

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ – ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ 0-6

AGGELOS DRITSAS

Γιατί τσουγκρίζουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα

AGGELOS DRITSAS

ΧΑΡΗΣ ΣΕΛΛΗΣ: Απίστευτο ….1993 με την σειρά σου στην Σχολή και μεις έξω από τα κάγκελα της Σχολής Αστυνομίας στο Μαρούσι.

AGGELOS DRITSAS

Μια ακόμα συνάντηση εργασίας για την Ο.Χ.Ε. Επιδαύρου Ερμιονίδας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Στις 12/12/2024 πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε

AGGELOS DRITSAS

Ανδρέας Πουλάς – Βουλευτής Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Ο Ανταποκριτής ΕΛ.Γ.Α.

AGGELOS DRITSAS

Με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων

AGGELOS DRITSAS

Φεστιβάλ Ακροναυπλίας ΒΙΝΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑTV

AGGELOS DRITSAS